Izdelava spletne trgovine

Spletna trgovina mora razumeti spletnega kupca ter mu na najbolj enostaven način ponuditi izdelek, ki bo zadovoljil njegovo potrebo. Načrtovanje nakupovalne poti (customer journey) in vrhunske nakupovalne izkušnje kupca je stvar, katere se lotevamo z največjo resnostjo. Vključevanje inteligentnih orodij za razumevanje kupca, pospeševanje prodaje ter povezava z ERP PANTHEON dodatno pospešijo proces in omogočijo večjo prodajo prek spletne trgovine.

nopcommerce

Spletne trgovine gradimo na globalni platformi NopCommerce, katera nam omogoča gradnjo tudi najzahtevnejših projektov.

Izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani se prične s pripravo digitalne strategije. Natančno razumevanje obnašanja kupcev je osnova, na kateri zgradimo sodobno spletno stran, ki bo zasledovala zastavljenim strateškim ciljem. Sama izdelava spletne strani pa se ne zaključi s sodobno grafiko in vrhunsko tehnično rešitvijo. Izjemno pomembna je vsebina na spletni strani, katera zasleduje Googlovim smernicam. SEO optimizacija spletne strani je projekt, ki se začne z digitalno strategijo, konča pa nikoli.

DotNetNuke

Spletne strani gradimo na vrhunski platformi DotNetNuke, prijazen CMS sistem pa omogoča izredno preprosto urejanje spletnih vsebin.

Spletni marketing

Spletni marketing se prične s pripravo digitalne strategije, o vaših kupcih, izdelkih in prodajnih poteh želimo vedeti vse. Z ustvarjanjem drznih in zanimivih zgodb v okviru vsebinskega marketinga (pisanje blogov) poskrbimo za pozicioniranje blagovne znamke ali izdelka ter reden stik s ciljno publiko. Z rednimi objavami in ciljno usmerjenimi kampanjami na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in LinkedIn ustvarjamo krog sledilcev ter le-te spreminjamo v kupce. Popoln spletni marketing pa zahteva tudi odlično poznavanje digitalne analitike, katera nam pomaga pri suverenem odločanju za popolno vodenje kampanj in vsebine.

Grafično oblikovanje

Skrbno načrtovano grafično oblikovanje podobe vašega podjetja poskrbi za izgradnjo ugleda blagovne znamke v očeh ciljne populacije. Pomembna sta tako prvi kot vsak nadaljnji stik s kupcem, zato se zavedamo, kako pomembno je celovito grafično oblikovanje. Glede na ciljno populacijo ustvarjamo drzne ali pa elegantne elemente celostne grafične podobe (CGP), oblikujemo spletna mesta, logotipe, vizitke, kataloge ali druge tiskovine.

Želite dodatne informacije?

Storitve, ki v celoti poskrbijo za vaše zadovoljstvo

Zaupajte nam svoje najbolj drzne ideje, mi pa bomo poskrbeli za njihovo realizacijo.

mobilne aplikacije

Mobilne aplikacije

Izdelava mobilnih aplikacij na platformah Android in iOS, za pametne telefone in tablične računalnike.
gostovanje in domene

Gostovanje in domene + SSL certifikati

Ponujamo kakovostna .Net gostovanja v oblaku ali v obliki najema lastnega strežnika. Visoko stopnjo varnosti vaše spletne rešitve zagotovimo z vključitvijo SSL certifikatov.
fotografiranje

Profesionalno fotografiranje

Zagotovimo vam profesionalne fotografije, primerne za objavo na spletni strani, v katalogih ali marketinških materialih.
spletne vsebine

Priprava spletnih vsebin

Pomagamo vam s pripravo ciljno usmerjenih spletnih besedil, ki bodo prodajala.
digitalna strategija

Digitalna strategija

V procesu strateškega načrtovanja raziščemo in analiziramo ciljni trg ter na podlagi vaših poslovnih ciljev in želja oblikujemo podrobnejšo tematsko zasnovo projekta in celovito spletno strategijo. Od načrta do rednega izvajanja strategije.
uporabniška izkušnja

Oblikovanje uporabniške izkušnje

V procesu kreativne zasnove določimo celostno podobo spletne rešitve ter načrtujemo inovativne nakupne poti. Z izkušeno ekipo digitalnih analitikov ustvarjamo napredno in prijetno uporabniško izkušnjo.
implementacija

Razvoj in implementacija spletne rešitve

Vrhunsko izvedbo in življenje sodobnih spletnih rešitev zagotavljamo z široko ekipo izkušenih digitalnih strategov, oblikovalcev, spletnih inženirjev in razvijalcev spletnih rešitev.
izobraževanje

Izobraževanje in podpora po projektu

Po zaključku projekta poskrbimo za izobraževanje in vas naučimo samostojnega upravljanja spletnih vsebin. Z rednim vzdrževanjem poskrbimo, da spletna rešitev deluje brez težav tudi po implementaciji projekta.
skrbništvo

Skrbništvo za digitalni razvoj

Zagotovite si skrbnika, ki pozna vašo vizijo in digitalno strategijo ter za vas spremlja analitiko na spletu in družabnih omrežjih, proaktivno predlaga spremembe in novosti, spremlja novosti v Google ekosistemu ter proaktivno skrbi za vaš najboljši izkoristek digitalnega kanala.

Besede zadovoljnih uporabnikov

Obsession Shop
Moja lekarna
Makom
Avsenik
TAB
Zveza RFR
Hartman
Evitas
Yogi.si
Kefo
MOGA

Zakaj nam zaupati na področju spletnih rešitev?

izkusnje
15+
let izkušenj
projekti
320+
zaključenih projektov
spletne trgovine
80+
spletnih trgovin
projekti na ključ
50+
zaključenih projektov na ključ
Microsoft Silver
DNN
NopCommerce
Mi smo šli na novo. Kaj pa vi?

Ne spreglejte tudi...

Mi smo šli na novo. Kaj pa vi?

Imamo jo! Novo spletno stran. In pot, ki je peljala do nje, je bila precej zavita. Seveda ne zato, ker bi bil...
Izkoristite nepovratna sredstva v višini do 30.000 EUR

Ne spreglejte tudi...

Izkoristite nepovratna sredstva v višini do 30.000 EUR

  Si želite prenoviti spletno stran ali trgovino? Razmišljate o novem poslovnem programu PANTHEON ali...
[WEBINAR, 4. 10. 2018] Z avtomatizacijo procesa spletne prodaje do prihrankov in večjega zadovoljstva zaposlenih

Ne spreglejte tudi...

[WEBINAR, 4. 10. 2018] Z avtomatizacijo procesa spletne prodaje do prihrankov in večjega zadovoljstva zaposlenih

Pomemben del načrtovanja spletne prodaje je tudi razmislek o tem, ali spletno trgovino povezati s poslovnim...

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.