Izdelava spletne trgovine

Spletna trgovina mora razumeti spletnega kupca ter mu na najbolj enostaven način ponuditi izdelek, ki bo zadovoljil njegovo potrebo. Načrtovanje nakupovalne poti (customer journey) in vrhunske nakupovalne izkušnje kupca je stvar, ki se je lotevamo z največjo resnostjo. Vključevanje inteligentnih orodij za razumevanje kupca, pospeševanje prodaje ter povezava z PANTHEON ERP  dodatno pospešijo proces in omogočijo večjo prodajo prek spletne trgovine.

Primer uspešne integracije spletne trgovine nopCommerce s programom PANTHEON ERP »

nopcommerce

Izdelava spletne trgovine poteka na globalni platformi nopCommerce, ki nam omogoča gradnjo tudi najzahtevnejših projektov.

Več o platformi nopCommerce najdete v blogih Zakaj se izdelave spletne trgovine lotiti na platformi nopCommerce? in Spletna prodaja, najučinkovitejše cepivo proti krizi, o izdelavi spletne trgovine za našega naročnika pa v študiji primera spletna trgovina www.evitas.si.

Izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani vseskozi sledi vnaprej pripravljeni digitalni strategiji. Natančno razumevanje obnašanja kupcev je osnova, na kateri zgradimo sodobno spletno stran, ki bo zasledovala zastavljene strateške cilje. Sama izdelava spletne strani pa se ne zaključi s sodobno grafiko in vrhunsko tehnično rešitvijo. Izjemno pomembna je vsebina na spletni strani, katera zasleduje Googlovim smernicam. SEO optimizacija spletne strani je projekt, ki se začne z digitalno strategijo, konča pa nikoli.

DotNetNuke

Izdelava spletne strani se odvija na vrhunski platformi DotNetNuke, prijazen CMS sistem pa omogoča izredno preprosto urejanje spletnih vsebin.

Spoznajte naše delo preko bloga, v katerem smo pisali o prenovi naše spletne strani www.stroka.si in njenih rezultatih.

Več o tem, kako poteka izdelava spletne strani za naročnika, lahko preberete v študiji primera Po poti na vrh: uspešna prenova spletnega portala gore-ljudje.

 

Digitalni marketing

Digitalni marketing se prične s pripravo digitalne strategije. O vaših kupcih, izdelkih in prodajnih poteh želimo vedeti vse. Z ustvarjanjem drznih in zanimivih zgodb v okviru vsebinskega marketinga (pisanje blogov) poskrbimo za pozicioniranje blagovne znamke ali izdelka ter reden stik s ciljno publiko. Z rednimi objavami in ciljno usmerjenimi kampanjami na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in LinkedIn ustvarjamo krog sledilcev ter le-te spreminjamo v kupce. Popoln spletni marketing pa zahteva tudi odlično poznavanje digitalne analitike, ki nam pomaga pri suverenem odločanju za popolno vodenje kampanj in vsebine. 

Primer uspešne digitalne analitike smo predstavili v blogu: Sam svoj izvajalec in potem še zadovoljna stranka?

Grafično oblikovanje

Skrbno načrtovano grafično oblikovanje podobe vašega podjetja poskrbi za izgradnjo ugleda blagovne znamke v očeh ciljne populacije. Pomembna sta tako prvi kot vsak nadaljnji stik s kupcem, zato se zavedamo, kako pomembno je celovito grafično oblikovanje. Glede na ciljno populacijo ustvarjamo drzne ali pa elegantne elemente celostne grafične podobe (CGP), oblikujemo spletna mesta, logotipe, vizitke, kataloge ali druge tiskovine.

Želite dodatne informacije?

Storitve, ki v celoti poskrbijo za vaše zadovoljstvo

Zaupajte nam svoje najbolj drzne ideje, mi pa bomo poskrbeli za njihovo realizacijo.

mobilne aplikacije

Mobilne aplikacije

Izdelava mobilnih aplikacij na platformah Android in iOS, za pametne telefone in tablične računalnike.
gostovanje in domene

Gostovanje in domene + SSL certifikati

Ponujamo kakovostna .Net gostovanja v oblaku ali v obliki najema lastnega strežnika. Visoko stopnjo varnosti vaše spletne rešitve zagotovimo z vključitvijo SSL certifikatov.
fotografiranje

Profesionalno fotografiranje

Zagotovimo vam profesionalne fotografije, primerne za objavo na spletni strani, v katalogih ali marketinških materialih.
spletne vsebine

Priprava spletnih vsebin

Pomagamo vam s pripravo ciljno usmerjenih spletnih besedil, ki bodo prodajala.
digitalna strategija

Digitalna strategija

V procesu strateškega načrtovanja raziščemo in analiziramo ciljni trg ter na podlagi vaših poslovnih ciljev in želja oblikujemo podrobnejšo tematsko zasnovo projekta in celovito spletno strategijo. Od načrta do rednega izvajanja strategije.
uporabniška izkušnja

Oblikovanje uporabniške izkušnje

V procesu kreativne zasnove določimo celostno podobo spletne rešitve ter načrtujemo inovativne nakupne poti. Z izkušeno ekipo digitalnih analitikov ustvarjamo napredno in prijetno uporabniško izkušnjo.
implementacija

Razvoj in implementacija spletne rešitve

Vrhunsko izvedbo in življenje sodobnih spletnih rešitev zagotavljamo z široko ekipo izkušenih digitalnih strategov, oblikovalcev, spletnih inženirjev in razvijalcev spletnih rešitev.
izobraževanje

Izobraževanje in podpora po projektu

Po zaključku projekta poskrbimo za izobraževanje in vas naučimo samostojnega upravljanja spletnih vsebin. Z rednim vzdrževanjem poskrbimo, da spletna rešitev deluje brez težav tudi po implementaciji projekta.
skrbništvo

Skrbništvo za digitalni razvoj

Zagotovite si skrbnika, ki pozna vašo vizijo in digitalno strategijo ter za vas spremlja analitiko na spletu in družabnih omrežjih, proaktivno predlaga spremembe in novosti, spremlja novosti v Google ekosistemu ter proaktivno skrbi za vaš najboljši izkoristek digitalnega kanala.

Besede zadovoljnih uporabnikov

Obsession Shop
Moja lekarna
Makom
Avsenik
TAB
Zveza RFR
Hartman
Evitas
Yogi.si
Kefo
MOGA

Zakaj nam zaupati na področju spletnih rešitev?

izkusnje
15+
let izkušenj
projekti
460+
zaključenih projektov
spletne trgovine
100+
spletnih trgovin
projekti na ključ
60+
zaključenih projektov na ključ
Microsoft Silver
DNN
NopCommerce
Redno spremljanje zadovoljstva kupcev kot steber uspeha vsakega podjetja

Ne spreglejte tudi...

Redno spremljanje zadovoljstva kupcev kot steber uspeha vsakega podjetja

V poletnem času, ko nekateri projekti, ki nam sicer vzamejo veliko časa, mirujejo, imamo odlično priložnost, da...
Z VALÚ-jem je nakupovanje v spletnih trgovinah varno in enostavno

Ne spreglejte tudi...

Z VALÚ-jem je nakupovanje v spletnih trgovinah varno in enostavno

Vse več trgovcev v svoje spletne trgovine vključuje možnost plačevanja s pametno denarnico VALÚ. Slednja...
Zakaj se izdelave spletne trgovine lotiti na platformi nopCommerce?

Ne spreglejte tudi...

Zakaj se izdelave spletne trgovine lotiti na platformi nopCommerce?

Izdelava spletne trgovine je vsekakor pomemben projekt, zato vsem, ki se ukvarjate z izbiro platforme za spletno...

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.