Povezuje nas strast do inovativnosti in razvoja naprednih IT rešitev!

Zaposleni v Skupina stroka.si sledimo uresničevanju poslanstva in živimo v skladu s sloganom IT ljudem. Strmimo k nenehnemu strokovnemu razvoju, ki je zaradi hitro spreminjajočih razmer na področju informacijskih tehnologij ključen, enakovredno pa se upošteva tudi osebni razvoj zaposlenih

Zakaj se pridružiti Skupini stroka.si?

izkusnje

25+ let izkušenj

Pogled v svetlo prihodnost nam omogočajo trdno postavljeni temelji, ki smo jih gradili več kot 25 let.
hitro rastoce podjetje

Hitro rastoče tehnološko podjetje

Ves čas se našemu kolektivu pridružujejo novi sodelavci, ki imajo možnost dela v uspešnem, dinamičnem ter strankam predanem IT podjetju.
globalni trg

Prisotnost na globalnih trgih

Projekte izvajamo v 18 državah Evrope in tako lahko zaposlenim ponudimo delo v mednarodnem okolju in na velikih, zahtevnih projektih.
modrost in izkusenost

Modrost izkušenih in zagnanost mladih

Novo zaposlenim omogočamo sodelovanje z IT strokovnjaki, ki jim pomagajo pri delu in jim predajajo svoje bogato znanje in izkušnje.
izobrazevanje

Izobraževanje in osebnostna rast   

Izobražujemo se pri največjih svetovnih ponudnikih programskih rešitev in smo ves čas v stiku s svetovnimi trendi.
inovativnost

Spodbujamo inovativnost in drugačnost

Kolektiv sestavljajo malo manj mlajši in zato bolj izkušeni sodelavci in sodelavke, vedno bolj pa se podjetju pridružujejo mladi, ki prinašajo sveže ideje in drugačne poglede.

Aktualna delovna mesta

14. jan. 2022
V svoje vrste sprejmemo grafičnega/o oblikovalca/ko, ki bojo s svojo kreativno žilico še dodatno nadgradil naše delo.
14. jan. 2022

Nestrpno pričakujemo mlajšega sodelavca, ki bo v ekipo na področju spletnih rešitev prinesel svež veter. 

5. jan. 2022
Želimo si motiviranega, ambicioznega, k cilju usmerjenega sodelavca, ki bo skrbel za razvoj programske opreme v...
5. jan. 2022

V svojo ekipo sprejmemo zagnanega sodelavca, ki bo skrbel za razvoj programske opreme v jeziku C#. 

5. jan. 2022

Iščemo osebo z veseljem do vsega, kar se dogaja na spletu. Ali si to prav ti?  

13. dec. 2021

Naša ekipa že nestrpno pričakuje novega ERP POSLOVNEGA ANALITIKA (m/ž).

Trenutno nimamo razpisanih odprtih delovnih mest

Se nam želite pridružiti?

Zakaj sem rad del Skupine stroka.si?

IT ljudem; poslanstvo, ki me vsak dan, vsak trenutek poganja na delovnem mestu 

»IT ljudem. To je poslanstvo, ki me vsak dan, vsak trenutek poganja na delovnem mestu. Vem, da z vsako aktivnostjo pomagam zaposlenim naših strank, da se na svojih delovnih mestih počutijo bolje, da lahko za svojega delodajalca ustvarijo več in tako izboljšujejo gospodarsko stanje v svojem okolju. Vsak dan vem, da delam nekaj dobrega, hkrati pa mi podjetje omogoča redno izobraževanje ter mi nudi polno podporo pri osebnem in poslovnem razvoju. Vedno sem imel možnost na delovnem mestu udejanjati svoje sanje, poleg tega pa je še kolektiv zares 'top'!«

Gregor Matavž (Digitalni strateg)
Spodbujanje podjetja, da nenehno iščemo izboljšave in optimizacije pri samem delu, mi daje občutek svobode in možnost razvijanja lastne kreativnosti ob uporabi najnovejše tehnologije. 

»Del Skupine stroka.si sem že več kot sedem let in v vsem tem času sem imela možnost spoznati res veliko število različnih procesov dela, kar mi je omogočilo osebnostno rast in razvoj. Spodbujanje podjetja, da nenehno iščemo izboljšave in optimizacije pri samem delu, mi daje občutek svobode in možnost razvijanja lastne kreativnosti ob uporabi najnovejše tehnologije. Izzivi in iskanje rešitev na dnevni ravni bodisi pri delu s strankami, projektno ekipo ali ob optimizaciji procesov dela so tisto, kar res rada počnem. Še toliko bolj, ker se s sodelavci res super razumemo.«

Mihaela Švajger (Company Care Center)

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.