Povezuje nas strast do inovativnosti in razvoja naprednih IT rešitev!

Zaposleni v Skupina stroka.si sledimo uresničevanju poslanstva in živimo v skladu s sloganom IT ljudem. Strmimo k nenehnemu strokovnemu razvoju, ki je zaradi hitro spreminjajočih razmer na področju informacijskih tehnologij ključen, enakovredno pa se upošteva tudi osebni razvoj zaposlenih

Zakaj se pridružiti Skupini stroka.si?

izkusnje

25+ let izkušenj

Pogled v svetlo prihodnost nam omogočajo trdno postavljeni temelji, ki smo jih gradili več kot 25 let.
hitro rastoce podjetje

Hitro rastoče tehnološko podjetje

Ves čas se našemu kolektivu pridružujejo novi sodelavci, ki imajo možnost dela v uspešnem, dinamičnem ter strankam predanem IT podjetju.
globalni trg

Prisotnost na globalnih trgih

Projekte izvajamo v 18 državah Evrope in tako lahko zaposlenim ponudimo delo v mednarodnem okolju in na velikih, zahtevnih projektih.
modrost in izkusenost

Modrost izkušenih in zagnanost mladih

Novo zaposlenim omogočamo sodelovanje z IT strokovnjaki, ki jim pomagajo pri delu in jim predajajo svoje bogato znanje in izkušnje.
izobrazevanje

Izobraževanje in osebnostna rast   

Izobražujemo se pri največjih svetovnih ponudnikih programskih rešitev in smo ves čas v stiku s svetovnimi trendi.
inovativnost

Spodbujamo inovativnost in drugačnost

Kolektiv sestavljajo malo manj mlajši in zato bolj izkušeni sodelavci in sodelavke, vedno bolj pa se podjetju pridružujejo mladi, ki prinašajo sveže ideje in drugačne poglede.

Aktualna delovna mesta

12. apr. 2022

Te zanima delo v uspešnem, dinamičnem ter strankam predanem tehnološkem podjetju?

8. apr. 2022

V svoje vrste vabimo poslovnega analitika, ki se ob manevriranju med podatki znajde kot doma. 

28. mar. 2022

Naša ekipa že nestrpno pričakuje novega ERP POSLOVNEGA ANALITIKA (m/ž).

22. mar. 2022

Se v razvojnem okolju Ares znajdeš kot doma? Potem si prav ti tisti, ki ga iščemo!

14. mar. 2022

V svojo ekipo sprejmemo zagnanega sodelavca, ki bo skrbel za razvoj programske opreme v jeziku C#. 

10. mar. 2022
Želimo si motiviranega, ambicioznega, k cilju usmerjenega sodelavca, ki bo skrbel za razvoj programske opreme v...

Trenutno nimamo razpisanih odprtih delovnih mest

Se nam želite pridružiti?

Zakaj sem rad del Skupine stroka.si?

Spodbujanje podjetja, da nenehno iščemo izboljšave in optimizacije pri samem delu, mi daje občutek svobode in možnost razvijanja lastne kreativnosti ob uporabi najnovejše tehnologije. 

»Del Skupine stroka.si sem že več kot 10 let in v vsem tem času sem imela možnost spoznati res veliko število različnih procesov dela, kar mi je omogočilo osebnostno rast in razvoj. Spodbujanje podjetja, da nenehno iščemo izboljšave in optimizacije pri samem delu, mi daje občutek svobode in možnost razvijanja lastne kreativnosti ob uporabi najnovejše tehnologije. Izzivi in iskanje rešitev na dnevni ravni bodisi pri delu s strankami, projektno ekipo ali ob optimizaciji procesov dela so tisto, kar res rada počnem. Še toliko bolj, ker se s sodelavci res super razumemo.«

Mihaela Švajger (Projektna pisarna / Project management office)
Del Skupine stroka.si sem že 18 let, delo pa vsako leto s seboj prinaša večje in zahtevnejše projekte, ki mi dajejo zagon za nove zmage.  

»Pri delu me najbolj motivirajo vse večji in zahtevnejši projekti, ki se jih lotevamo z ekipo. Menim, da je le s premagovanjem novih izzivov mogoče prispevati k osebnostni in poslovni rasti. K temu, da mi je delo v še večje veselje, vsekakor prispevajo možnost fleksibilnega delovnika, odlična lokacija v Kristalni palači ter prijetno in sproščeno delovno okolje. To je le nekaj razlogov, zakaj sem del Skupine stroka.si že kar 18 let.«

Romana Lesjak (Vodja ERP področja / Head of ERP programme)
Vsakemu zaposlenemu je dana priložnost, da uresniči svojo vizijo in stopi iz povprečja. 

»V Skupini stroka.si je vsakemu zaposlenemu dana priložnost, da uresniči svojo vizijo, v kolikor si to le dovolj močno želi. Inovativno naravnano podjetje namreč nudi različne možnosti opravljanja kreativnega dela, ki posamezniku dajejo možnost, da stopi iz povprečja in osebnostno raste. Obenem me veseli ogromno možnosti za udeležbo na različnih dogodkih, tako eksternih, ki so usmerjeni k izobraževanju in mreženju, ter internih, pri katerih se še bolje povežemo s sodelavci.«

Maja Adam (Prodajni referent / Inside Sales)
Podjetje ponuja veliko priložnosti za razvoj in stik z najnovejšimi tehnologijami 

»Glavni razlog, zakaj v Skupini stroka.si vidim potencial za svoj nadaljnji razvoj, je zagotovo razvojna naravnanost in posluh za predloge in izvedbo le teh. Iz tehničnega vidika se mi v podjetju odpira veliko priložnosti za razvoj in stik z najnovejšimi tehnologijami. Razvojna naravnanost je skoraj v naši naravi. Seveda se tekom posameznih dni pojavijo tudi izzivi, a menim, da jih lahko, če si le obkrožen s pravimi ljudmi, uspešno obvladuješ. Dobro je od časa do časa pogledati tudi nazaj in objektivno oceniti napredek, ki smo ga naredili (tako kot posamezniki, kot ekipa) na določenem področju. Menim, da nam to precej dobro uspeva, kar kažejo tudi zaključeni projekti in konec koncev dobra partnerstva z našimi strankami.«

Nace Štruc (Razvojni arhitekt programske opreme/Software architect)

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.