Strast do inovativnosti in razvoja naprednih IT rešitev!

CEO - Sandi Markon
Sandi Markon, lastnik in CEO Skupine stroka.si

»Že pred več kot 30 leti se mi je uresničila želja, da bi delal v IT-industriji in si služil kruh s tistim, kar resnično rad počnem. Vseskozi sem se zanimal za podjetništvo in od tod želja zgraditi močno ter stabilno podjetje, ki bo pomembno vplivalo na razvoj poslovne informatike pri nas.

Vodilo našega podjetja smo zapisali v slogan IT ljudem, ki ga udejanjamo tako, da našim kupcem nudimo kakovostne in skrbno izbrane razvojno naravnane storitve ter rešitve s področja informatike, ki jim pomagajo pri njihovem vsakdanjem delu in so obogatene s prijaznim in korektnim odnosom do zaposlenih, poslovnih partnerjev in družbe ter prinašajo partnerjem in našemu podjetju dodano vrednost.

V naboru naših rešitev so vidna pretekla prizadevanja in se kaže nastajajoča prihodnost, ki smo jo kljub spremenljivim časom skrbno zastavili in jo uresničujemo v praksi. Naša prihodnost bo usmerjena v nadaljnji razvoj osnovne dejavnosti in razvoj popolnoma drugačne dejavnosti, t. i. digitalne transformacije. S prvo informatiziramo procese pri naših strankah, z drugo skupaj s strankami uvajamo popolnoma nove rešitve, produkte, trge in načine izobraževanja. Verjamemo, da bo oboje bistveno vplivalo na razvoj človeštva in način dela v prihodnosti.

Kaj naj rečem za zaključek drugega kot to, da se veselim sodelovanja z vami, dragi partnerji.«

Kdo smo Skupina stroka.si?

zavzetost zaposlenih

IT ljudem

V Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o. smo specializirani za hitre in učinkovite IT rešitve in sledimo poslanstvu IT ljudem, kar pomeni, da želimo informacijske rešitve pripeljati do prav vsakega posameznika v organizaciji in mu s tem olajšati delo ter izboljšati njegovo učinkovitost.
strokovnjaki

Ekipa strokovnjakov

Več kot 70 strokovnjakov suvereno pokriva področja poslovnih, spletnih in mobilnih rešitev, digitalnega marketinga, sistemske integracije in poslovne analitike. Znotraj skupine deluje močna razvojno-programerska ekipa strokovnjakov, ki dnevno razvija nove modele poslovanja za podjetja ter jim s tem pomaga na pot digitalne transformacije.
lokacija

Globalno podjetje

Sedež skupine je v Radljah ob Dravi, poslovalnice imamo v Kristalni palači v Ljubljani, Mariboru in Slovenj Gradcu. Sodelujemo s priznanimi proizvajalci programske opreme, kot so Microsoft, HP Inc., HPE, nopCommerce, DotNetNuke, Datalab in drugi. Naši naročniki prihajajo iz 18-ih evropskih držav.

Vizija, poslanstvo in vrednote

IT ljudem
je poslanstvo, ki mu sledimo že 30 let. Informacijske rešitve želimo pripeljati do prav vsakega posameznika v organizaciji ter mu tako olajšati delo in povečati njegovo učinkovitost.
Hitre in učinkovite IT rešitve za organizacije
so poslanstvo za katerega živimo in se trudimo. Naša osnovna naloga je naročnikom zagotavljati kakovostne, skrbno izbrane ter inovativne rešitve in storitve s področja informacijske tehnologije.
Vse zaposlene
v podjetju povezujejo ključne vrednote: visoka stopnja odgovornosti, komunikacija in sodelovanje, razvojna usmerjenost in osebna rast zaposlenih

Kako gradimo zadovoljstvo naših strank

zaupanje in sodelovanje

Zaupanje in sodelovanje

K vsakemu projektu pristopamo profesionalno in zavzeto. Zavedamo se, da samo vaša povratna informacija in komentarji lahko še izboljšajo naše storitve in sodelovanje z vami. Na koncu vsakega projekta, servisnega zahtevka ali klica preverimo vaše zadovoljstvo. Zadnji rezultati kažejo, da je 49 odstotkov strank zelo zadovoljnih, 51 odstotkov zadovoljnih in 1 odstotek nezadovoljnih z našimi storitvami.
zanesljivost

Zanesljivost in odzivnost

Sodelavci, ki poskrbijo, da vaša vprašanja ali izzivi povezani z našimi rešitvami in storitvami čim prej dosežejo pravo osebo, delujejo v okviru Customer Care Centra. Naš "HelpDesk" sistem omogoča strankam profesionalen in transparenten pristop pri reševanju servisnih zahtevkov, odpravo morebitnih težav in reklamacij. 
strokovnost in organiziranost

Strokovnost in organiziranost

Za vas skrbi več kot 70 strokovno izpopolnjenih strokovnjakov  s področja informacijskih in poslovnih ved. Skupino gradijo poslovni in razvojni oddelki ter visoko organizirana podporna služba  CCEDOS, katera predstavlja hrbtenico podjetja. S svetovanjem in ustrezno zmožnostjo izvedbe celovito poskrbimo za vaše podjetje. 
razvojna usmerjenost

Celovitost in razvojna usmerjenost

Suvereno pokrivamo področja poslovnih, spletnih in mobilnih rešitev, digitalnega marketinga, sistemske integracije in poslovne analitike. Ponosni smo na močno razvojno-programersko ekipo, ki deluje znotraj skupine in skupaj z inovativno-razvojnim oddelkom (DCC) razvija nove modele poslovanja podjetja.
trajnostni razvoj

Trajnostni razvoj in prilagodljivost

Zelo veliko pozornost posvečamo skrbi za nenehno  izobraževanje in usposabljanje zaposlenih. Našim strankam omogočamo najvišjo stopnjo prilagodljivosti, saj budno sledimo globalnim IT trendom in tehnološkemu razvoju. Z vami načrtujemo strategijo informacijskega razvoja in sledimo filozofiji netipičnega pristopa k informatiki.

Nagrade in dosežki

Smo prejemniki številnih nagrad in priznanj, na kar smo izredno ponosni. Korporacija Microsoft nam je kar trikrat podelila laskavi naziv Microsoft partner leta za Slovenijo, prav tako smo bili trikrat Datalab partner leta. V letih 2016, 2017, 2018, 2021 in 2022 smo bili prejemniki najvišje bonitetne ocene odličnosti AAA, v letu 2019 pa priznanja zlata boniteta odličnosti AAA.

Microsoft partner leta 2018
Microsoft partner leta 2017
Boniteta odličnosti AAA
Boniteta odličnosti AAA
Microsoft partner leta 2013
Excellent SME certifikat odličnosti

Strokovnost, partnerstva - certifikati

Spremljanje trendov in nenehno izobraževanje v prepletu z izkušnjami zaposlenih na eni strani in mladostjo na drugi so garancija za strokovno in kvalitetno ponudbo. Kompetentnost potrjujejo pridobljeni certifikati, ki gradijo nivo partnerstva z najboljšimi svetovnimi ponudniki programske opreme.
Našim strankam lahko ponudimo najvišjo stopnjo kakovosti storitve in pomoč s strani najboljših Microsoftovih strokovnjakov – podpisano imamo Premier Support pogodbo za partnerje.

Microsoft Gold
Microsoft Silver
Datalab Premium
NopCommerce Silver
DNN
Microsoft Azure
Premier Support pogodba
SBC - Klub slovenskih podjetnikov
Influxdata
Qubitsoft
eTrust
Zebra BI

Stopite v stik z nami

lokacija

Sedež podjetja Skupina stroka.si

Stroka produkt d.o.o.
Koroška cesta 61a
2360 Radlje ob Dravi

T: +386 (0)2 88 79 780
E: ccc@stroka.si
lokacija

PE Ljubljana - Kristalna palača

Stroka produkt d.o.o.
Ameriška ulica 8
1000 Ljubljana

T: +386 (0)2 88 79 780
E: ccc@stroka.si
lokacija

PE Maribor

Stroka produkt d.o.o.
Gosposvetska cesta 84
2000 Maribor

T: +386 (0)2 88 79 780
E: ccc@stroka.si
lokacija

PE Slovenj Gradec

Stroka produkt d.o.o.
Pod Gradom 1
2380 Slovenj Gradec

T: +386 (0)2 88 79 780
E: ccc@stroka.si

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.