Tukaj smo za vas. Povežimo se.

Veseli smo, da ste naša pogodbena stranka. Z vami želimo graditi dolgoročno sodelovanje in vas voditi po poti razvoja. Sklenjeno pogodbeno razmerje vam prinaša veliko ugodnosti. Na voljo vam je skrbnik, ki spremlja vaš tehnološki napredek in vam svetuje, kako delati še boljše in v skladu s tehnološkimi trendi.

Prijava servisnih zahtevkov, napak ali reklamacij na enem mestu

Za vas imamo vzpostavljen poseben Help desk portal - Channel 365, ki našim strankam omogoča samostojen vnos in prijavo servisnih zahtevkov, napak in reklamaciji, obenem pa vam daje možnost sprotnega pregleda nad stanjem zahtevkov ter pregleda celotne zgodovine prijavljenih zadev.

Vstop v HelpDesk portal - CHANNEL 365

V kolikor še niste naša pogodbena stranka, nas kontaktirajte in predstavili vam bomo številne prednosti pogodbenega razmerja.

Da, želim postati pogodbena stranka Skupine stroka.si

24-urna asistenca

Za vse stranke, ki imajo sklenjeno 24-urno dežurstvo (asistenco) smo dosegljivi na dogovorjenih dežurnih kontaktih.
V primeru, da tudi vi potrebujete 24-urno pripravljenost naših tehnologov, nas prav tako kontaktirajte preko spodnje povezave ali nas pokličite na 02 88 79 780.

Da, potrebujem 24-urno asistenco

Obvestila za pogodbene stranke

[več]
20. apr. 2023 | NoviceObvestila za stranke
14. mar. 2023 | Obvestila za strankeObvestila za pogodbene stranke
20. dec. 2022 | NoviceObvestila za strankeObvestila za pogodbene stranke

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.

 
mangakakalot