Storitve za učinkovito uporabo Microsoftovih orodij (BPS)

Sodobna poslovna orodja nam ne koristijo, če jih ne znamo uporabljati oz. jih uporabljamo neučinkovito. Boljša izraba Microsoftove tehnologije zaposlenim omogoča večjo storilnost ter s tem večjo učinkovitost in posledično boljše poslovanje podjetja. Strokovnjak za poslovne procese in učinkovitost poslovanja skupaj z vami preuči poslovne procese vašega podjetja in orodja, ki jih uporabljate. Na podlagi delavnic in intervjujev vam pripravi predlog ukrepov za boljše in lažje delo.

Skupno delo na dokumentih in izboljšano sodelovanje

Orodja Microsoft 365 so najbolj zanesljiva in varna poslovna orodja v oblaku za doseganje največje učinkovitosti poslovanja organizacije. Pomagamo vam izkoristiti moč orodij, ki jih že poznate in uporabljate. Do njih lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli, na katerikoli napravi in delate v uporabniškem okolju, ki ga že obvladujete.

Microsoft 365

Sodelovanje in povezovanje s pomočjo Microsoft Teams

Microsoft Teams je delovni prostor, ki skupinam zaposlenih omogoča učinkovito organizacijo dela z uporabo že znanih, obstoječih orodij, prek enega, centralnega okolja. Svetovali vam bomo, kako zgraditi okolje, ki bo izboljšalo sodelovanje med vašimi zaposlenimi ali skupinami – znotraj ali zunaj organizacije.

Microsoft Teams

Poslovno odločanje in analitika (Power BI)

Velike količine podatkov, ki se nahajajo ali nastajajo v različnih sistemih podjetja, vam bomo s pomočjo naprednega orodja za poslovno analitiko Power BI pripeljali na eno mesto in zgradili nadzorno ploščo po vaših željah. S tem boste pridobili kakovostne informacije o delovanju oddelkov in poslovanju podjetja, ki bodo prikazane na slikovit in analitičen način. Naša orodja vam omogočajo lažje poslovno odločanje.

Microsoft Power BI: Pri vodenju podjetja se zanesite na poslovno inteligenco

Intranet portal na platformi SharePoint

Vsak zaposleni za učinkovito delo potrebuje hiter dostop do ključnih informacij. Nemalokrat se zgodi, da za pridobitev želenih podatkov porabimo preveč časa, ali moramo pri tem vključiti preveliko število ljudi. V Skupini stroka.si smo z namenom izboljšanja dostopa do želenih informacij na platformi Microsoft SharePoint razvili t. i. vstopno točko organizacije (intranet portal), kjer lahko vsak, ki ima pravice, dostopa do skupne dokumentacije podjetja (ponudb, predloge dokumentov, katalogov …), skupnih koledarjev ali pa ta preprosto služi kot točka za sodelovanje.

Avtomatizacija procesov, gradnja aplikacij in analiza podatkov

Sodobne rešitve za avtomatizacijo procesovgradnjo rešitev, analizo podatkov in ustvarjanje virtualnih agentov. Microsoft Power Platform je družina aplikacij Power BI, Power Apps in Power Automate, ki opravljajo različne vloge, a med seboj odlično sodelujejo. Edinstvene so predvsem zato, ker se jih lahko namesti hitro in z malo ali celo brez kodiranja, obenem pa jih je mogoče enostavno priključiti na že obstoječe podatkovne vire (lokalno ali v oblaku).

Gartner: Microsoft Power BI že več let vodilna svetovna platforma za analitiko

 

Shranjevanje dokumentacije v oblaku - OneDrive

V storitvi Microsoft 365 lahko na vseh napravah preprosto urejate, shranjujete, delite ter dostopate do svojih osebnih in službenih datotek v skupni rabi. Ko boste naslednjič vzpostavili povezavo, bodo spremembe, ki ste jih brez povezave naredili vi ali vaši sodelavci, samodejno sinhronizirane. Omogočite varno skupno rabo datotek in sodelovanje v realnem času z Wordom, Excelom in PowerPointom na spletu, prenosnih napravah in namiznih računalnikih.

Želite dodatne informacije?

Solutions 365 - zbirka namenskih rešitev in storitev za produktivnejše delo

Na podlagi izkušenj, ki smo jih pridobili v različnih podjetjih, smo pripravili namenske rešitve, ki lahko podjetjem digitalizirajo del poslovnih procesov ali informatizirajo pisarniško poslovanje. Vzpostavitev rešitev v vašem podjetju je hitra. Rezultati se kažejo v obliki zmanjšanja administrativnega dela, pohitritvi delovnih procesov in večji kreativnosti zaposlenih.

vstopna točka

SharePoint Vstopna točka podjetja

Vstopna točka organizacije predstavlja osrednje spletno mesto in osnovni vir informacij, ki jih zaposleni potrebujejo za hitro in učinkovito opravljanje svojega vsakodnevnega dela.
enotna baza

SharePoint Enotna baza strank

Rešitev za centralno vodenje skupne urejene baze (adreme) vaših strank, ki je dostopna vsem pristojnim zaposlenim v podjetju.
mini crm

SharePoint CRM

Preprosto orodje za vodenje in nadzor nad prodajnimi priložnostmi v vašem podjetju. Evidentirajte priložnosti, ki jih pridobite od strank, opredelite potrebna opravila, organizirajte spremno dokumentacijo
projektno vodenje

SharePoint Projektno vodenje

Preprosto vodenje in nadzor nad projekti. Aplikacija omogoča organiziranje projektnih aktivnosti in vzpostavitev boljšega pregleda nad časovnicami tekočih projektov.
sestanki

SharePoint Vodenje sestankov

Rešitev za pregledno in profesionalno vodenje sestankov s pomočjo katere boste dogovorjene aktivnosti resnično izvedli.
ponudbe

SharePoint Upravljanje s ponudbami

Rešitev za pripravo, shranjevanje in upravljanje ponudb, ki jih podjetje izda strankam. Storitev omogoča hiter zagon enotne predloge (Word, Excel), urejanje in shranjevanje v enotnem arhivu.
potni nalogi

SharePoint Potni nalogi

Digitaliziran proces vnosa in obravnave potnih nalogov zaposlenih. Preprosto spremljanje in dokazovanje službenih potovanj zaposlenih ter njihove upravičenosti do povračila stroškov, ki so nastali pri službenem potovanju.
iso

SharePoint Upravljanje ukrepov - ISO

Preprosto informacijsko orodje na platformi SharePoint, ki omogoča preprosto evidentiranje ukrepov, ki jih je treba izvesti v okviru zapovedi ISO-standarda. 
mini helpdesk

SharePoint HelpDesk

Učinkovito orodje za preprosto vodenje servisnih zahtevkov strank. Omogoča evidentiranje zahtevkov strank in dodeljevanje aktivnosti podpornim osebam za reševanje zahtevkov vaših klientov.
poštna knjiga

SharePoint Poštna knjiga

Mini knjiga prejete in izdane pošte je preprosto, a zelo učinkovito orodje za upravljanje prejetih in izdanih dokumentov vaše organizacije.
signature 365

Signature 365

Učinkovita aplikacija za centralno upravljanje e-poštnih podpisov  vaših zaposlenih v poštnem odjemalcu Microsoft Outlook. Je odlično prodajno, trženjsko, HR in marketinško orodje.
worddatalink

WordDatalink

Rešitev za hitro in avtomatizirano pripravo periodičnih dokumentov. Omogoča kontroliran vnos v naprej opredeljenih podatkov na predpripravljene predloge (pogodbe, diagnoze, ponudbe, zapisniki, poročila …).

Besede zadovoljnih uporabnikov

Cleangrad
Epilog
Hlebček
Elan
CABLEX
Solvera Lynx
Soltec
Fridro
CNC Pušnik

Zakaj nam zaupati?

izkusnje
10+
let izkušenj
strokovnjaki
6
strokovnjakov
strokovnjaki
4
BP certificirani strokovnjaki
partner
3x
Microsoftov partner leta
pogodba
ALSO Premier Support
pogodba za stranke
Microsoft Gold
Power BI
Microsoft Teams
Kako ChatGPT v Excelu poenostavi poslovanje?

Ne spreglejte tudi...

Kako ChatGPT v Excelu poenostavi poslovanje?

V digitalni dobi, kjer so podatki ključnega pomena za uspešno poslovanje, postaja uporaba orodij za optimizacijo...
Microsoft Copilot kot ključ do produktivnosti

Ne spreglejte tudi...

Microsoft Copilot kot ključ do produktivnosti

Orodje Copilot podjetjem in posameznikom predstavlja zmogljivega pomočnika, ki lahko sodelovanje in produktivnost...
Prihodnost delovnih mest

Ne spreglejte tudi...

Prihodnost delovnih mest

Avtomatizacija procesov bo sicer ukinila določena delovna mesta, vendar bo hkrati ustvarila nova in nove, doslej...

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.