Microsoft 365 - popolne poslovne rešitve za učinkovitost vašega poslovanja

Hitro, zanesljivo in varno do najboljše izrabe orodij

Orodja Microsoft 365 so stroškovno najbolj učinkovita podpora vašemu poslovanju, omogočamo vam plačilo po uporabi. Nudimo vam profesionalno svetovanje za izbiro najprimernejšega paketa orodij za vaše potrebe. Poskrbimo za nebolečo, hitro vpeljavo orodij v vaše okolje. Da zagotovimo učinkovito uporabo orodij in kar se da največjo korist podjetja, opravimo ciljna izobraževanja iz strani certificiranih strokovnjakov za osebno produktivnost zaposlenih.

Zakaj izbrati Microsoft 365 in Skupino stroka.si?

usposobljenost

Strokovnost in usposobljenost

60+ vrhunskih informacijskih in poslovnih strokovnjakov zagotavlja profesionalno uvedbo programske opreme. Za kvalitetno opravljanje storitev vzpostavitve, podpore in razvoja nas je Microsoft že trikrat nagradil z nazivom "Partner of the Year" v Sloveniji
podpora

Celovita podpora in vzdrževanje

Visoko kakovostno vzpostavljen HelpDesk sistem naročnikom omogoča “All-in-one” servis za podporo poslovanja. Poleg kvalitetne podpore ponujamo tudi dodatna izobraževanja za uporabo orodij in večanje učinkovitosti zaposlenih
office365

Dodatne rešitve na Microsoft 365

Na podlagi izkušenj na trgu smo razili dodatne poslovne rešitve na platformi Microsoft 365, ki jih lahko podjetje oz. uporabniki takoj pričnejo uporabljati. Na voljo so preproste, a učinkovite rešitve za podporo prodaji (CRM), vodenju projektov, vodenju servisa, organizaciji dokumentacije podjetja, itd.

Kaj menijo zadovoljne stranke?

[več]
2. okt. 2019 | Študija primeraOsebna produktivnost
16. jul. 2019 | Študija primeraOsebna produktivnost
15. apr. 2016 | Študija primeraOsebna produktivnostPoslovna analitika

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.

 
123movies