Power BI CashFlow Planner - naj podatki delajo v vašo korist

Power BI CashFlow Planner - naj podatki delajo v vašo korist

Krmarjenje podjetja vsekakor ni enostavna naloga. Od odgovornih zahteva sprejemanje verige pomembnih odločitev, ki za sabo povlečejo življenjske posledice - tako za podjetje samo kot tudi za njegove zaposlene.

Pri sprejemanju odločitev nam lahko na pomoč priskoči tehnologija. Opremi nas s podatki, ki nam pokažejo pravo smer. Spremljati jih je mogoče na nadzornih ploščah, ki sodijo na delovni zaslon vsakega sodobnega podjetnika.

V vse bolj razburljivem poslovnem tempu je skrb za zagotavljanje ustreznega denarnega toka eden izmed ključnih izzivov vsakega podjetja. Od mnogih terja veliko energije in časa, predvsem zaradi nezadostne informacijske podpore pa se mu posveča premalo pozornosti. V Skupini stroka.si smo se odločili, da temu naredimo konec.

 

Več o naših rešitvah na področju poslovne analitike »

 

Power BI CashFlow Planner - podatki kot osnova za sprejemanje pravih odločitev

Z željo, da bi vodje finančnih služb lažje spremljale in upravljale z denarnim tokom podjetja, smo zasnovali rešitev Power BI CashFlow Planner, ki v realnem času nudi:

- takojšen pregled nad finančno sliko podjetja (prejemki, izdatki, terjatve, saldo),
- vnaprejšnje predvidevanje o pričakovanih prilivih (glede na zgodovino plačil kupcev),
- ohranjanje zadostne likvidnosti podjetja (vzdrževanje ustrezne bonitetne ocene),
- lažje ter enostavnejše planiranje investicij,
- dostopnost do želenih informacij kjerkoli in kadarkoli ter na katerikoli napravi (računalnik, tablica, telefon).

Analitično orodje Power BI Cash Flow Planner uporabnikom hkrati omogoča popolno povezavo z obstoječim ERP sistemom in obdelavo ter prikaz informacij iz različnih informacijskih sistemov. Podatke o denarnem toku, ki jih potrebujete, lahko tako vedno najdete na enem mestu.  

 

Zaupajte nam svoj izziv »

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.