Microsoft Teams - nova energija produktivnosti

Microsoft Teams iz običajne pisarne napravi prostor za sodelovanje, izmenjavo in sprejemanje najboljših odločitev. Današnja delovna okolja tečejo na visokih obratih, zato je pomembno, da zaposlenim zagotovimo najboljša orodja digitalne dobe

Sodobno in povezano delovno okolje

Hub je tisti, ki običajen kolektiv preoblikuje v skupinski delovni prostor, v katerem se ideje nadgrajujejo z različnimi poslovnimi aplikacijami, kot so PowerPoint, Word, Excel, Planner, OneNote, SharePoint, Delve in seveda Power BI. Z vgrajenim koledarjem pa optimiziramo časovno izkoriščenost delovnega časa zaposlenih.

Prenesite si študijo primera vpeljave Microsoft Teams v uspešno proizvodno podjetje CNC P&K — PUŠNIK d.o.o.

Hitro in učinkovito sodelovanje

Integracija orodij za hitro sporazumevanje omogoča kakovostno komunikacijo s kolegi v vsakem trenutku.  Od navadnega klepeta, sestankov prek videokonferenc, pa vse do izmenjave datotek in deljene uporabe integriranih aplikacij.  Dobre poslovne odločitve so pogosto rezultat posameznih prebliskov, ki jih je treba nadgraditi, oplemenititi in povezati v končni izdelek.

Dobrodošli v zmagovalni Team - blog zapis

Mobilnost in dostopnost

Že dolgo naš delovno prostor ni več samo delovno mesto v pisarni. Želja po vedno večji učinkovitosti nas sili, da imamo vse potrebne informacije in komunikacijo na enem mestu, dostopne kjerkoli in kadarkoli. Hitrost komunikacije s strankami in partnerji je postala pomembna konkurenčna prednost podjetja.

Delo od doma z Microsoft Teams: delajte oddaljeno brez občutka oddaljenosti - blog zapis

 

Varnost na najvišjem nivoju

Za razliko od konkurenčnih izdelkov, je Microsoft poskrbel za najvišji nivo zaščite vaših podatkov. Ti bodo vselej varno shranjeni v globalni mreži Microsoftovih podatkovnih centrov in kar je najpomembneje, v vsakem trenutku bodo šifrirani. Tako v času hranjenja, kot takrat, ko se zaradi poslovnih potreb selijo kam drugam.

Preberite si blog zapis Delo na daljavo. Kaj pa varnost?

Želite dodatne informacije?

Microsoft Teams - navodila za uporabo

Microsoft Teams - vsa orodja pod eno streho

Izkoristite orodja, ki jih že poznate in jih med seboj povežite preko centralnega okolja za večjo produktivnost in boljše sodelovanje. Sprejmete izziv?

Orodja zbirke Microsoft 365

Ustvarjalnost, ki jo omogočajo Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Power BI, SharePoint, pa tudi poljubne zunanje aplikacije, lahko še stopnjujete. Koncept prihodnosti je sodelovanje. Šele z njim in z močjo Microsoft Teams lahko ideje in osnutki prerasejo v uspešne projekte.

Ste prepričani, da jih ne bi preizkusili tudi vi?

Poslovno odločanje in analitika - Power BI

Vizualno privlačna in pregledna poročila, dosegljiva s klikom, vam lahko na preprost način vključimo v središče za sodelovanje (Microsoft Teams). Znotraj teama zaposlenih lahko kadar koli in kjer koli spremljate najpomembnejše kazalnike podjetja, oddelka ali projekta.

Jasen pregled nad poslovanjem podjetja ni več možnost, pač pa nujnost.

Preverite, kako si zagotoviti poročila, ki prinašajo poslovno vrednost?

Zbirka rešitev in storitev za produktivnejše delo - SharePoint Solutions 365

Izberite namenske rešitve, ki podjetjem digitalizirajo del poslovnih procesov ali informatizirajo pisarniško poslovanje. Vzpostavitev rešitev v vašem podjetju je hitra. Rezultati se kažejo v obliki zmanjšanja administrativnega dela, pohitritvi delovnih procesov in večji kreativnosti zaposlenih. To, da jih z lahkoto pripeljete tudi v MS Teams, pa zdaj verjetno že dobro veste.

Velika količina dokumentov, neurejeni kontakti, izguba vhodne pošte, nepreglednost nad delom prodaje ... ? Vam zveni znano in hrepenite po spremembah?

Povezljivost z zunanjimi orodji

Ko gre za potrebe, niti dve podjetji nista povsem enaki. Okolje Microsoft Teams je glede zunanjih orodij zasnovano popolnoma združljivo in prilagodljivo. Tudi z API vmesniki, ki omogočajo integracijo zunanjih storitev, kot so recimo Wikipedija, Github ali pa Twitter in druga družabna omrežja.

Storitve, ki v celoti poskrbijo za vaše zadovoljstvo

izobraževanje

Delavnice boljše izrabe orodij - BPS delavnice

Uporabnikom nudimo storitve izobraževanja ob zaključku projekta ali podkrepimo njihovo znanje na področju, ki ga ne obvladajo povsem. Z nekaj triki vas naučimo, kako lahko orodja ali rešitve uporabljate bolj učinkovito in suhoparno delo zamenjate z bolj kreativnim.
podpora in skrbništvo

Strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami

Vašim uporabnikom zagotavljamo svetovanje profesionalnih strokovnjakov, ki z neprestanim sledenjem tehnološkim trendom in poznavanjem poslovnih procesov nudijo kakovostno svetovanje in izvedbo.
pogodbeno vzdrževanje

Pogodba o skrbništvu

Nudimo vam strokovne storitve. Strokovnjaki so vam na voljo kadar jih potrebujete oz. glede na poslovni dogovor. Nivo podpore prilagodimo vašim potrebam. Pogodbenim strankam določimo skrbnika, ki z uporabniki gradi dolgoročen partnerski odnos in pomaga razvijati njihove kompetence.

Zakaj nam zaupati na področju osebne produktivnosti?

izkusnje
10+
let izkušenj
strokovnjaki
6
strokovnjakov
strokovnjaki
4
BP certificirani strokovnjaki
partner
3x
Microsoftov partner leta
pogodba
Microsoft Premier Support
pogodba za stranke
Microsoft Gold
Power BI
Microsoft Teams
Kako ChatGPT v Excelu poenostavi poslovanje?

Ne spreglejte tudi...

Kako ChatGPT v Excelu poenostavi poslovanje?

V digitalni dobi, kjer so podatki ključnega pomena za uspešno poslovanje, postaja uporaba orodij za optimizacijo...
Microsoft Copilot kot ključ do produktivnosti

Ne spreglejte tudi...

Microsoft Copilot kot ključ do produktivnosti

Orodje Copilot podjetjem in posameznikom predstavlja zmogljivega pomočnika, ki lahko sodelovanje in produktivnost...
Prihodnost delovnih mest

Ne spreglejte tudi...

Prihodnost delovnih mest

Avtomatizacija procesov bo sicer ukinila določena delovna mesta, vendar bo hkrati ustvarila nova in nove, doslej...

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.