Vpeljava poslovne analitike v podjetju TBS Team 24

Vpeljava poslovne analitike v podjetju TBS Team 24

 

Študija primera: Ko na pomoč priskoči poslovna analitika

Naročnik rešitve: TBS Team 24

Rešitev: Microsoft Power BI

Podjetje in izzivi

Image
Mariborsko podjetje TBS Team 24 kot partner globalnih zavarovalnic že leta skrbi za organizacijo pomoči strankam iz Srednje in Jugovzhodne Evrope, predvsem na področju Balkana.

V podjetju so želeli izkoristiti velike količine podatkov iz svojega poslovanja ter jih analitično uporabiti za boljše upravljanje svojih kapacitet.

S pomočjo strokovnjakov Skupine stroka.si, s katerimi so sodelovali že v preteklosti, so se seznanili z Microsoftovo analitično storitvijo Power BI in sprejeli odločitev, da prav z njo nadgradijo načrtovanje in upravljanje svojih virov.

Po vpeljavi rešitve

Po implementaciji rešitve so lahko postali bolj proaktivni pri reševanju problemov, ki sploh še niso napočili. S pomočjo preteklih podatkov zlahka predvidevajo bodoče trende, zaradi česar lahko svoje vire načrtujejo precej bolj natančno in ekonomično.

Želim prebrati celotno študijo primera vpeljave rešitve Power BI v podjetje TBS Team 24

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.