O Skupini stroka.si

Predstavitev | Skupina stroka.si

 

V Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., že več kot 25 let našim naročnikom zagotavljamo kakovostne, skrbno izbrane ter inovativne rešitve in storitve s področja informacijske tehnologije. Specializirani smo za hitre in učinkovite IT-rešitve in sledimo viziji IT ljudem, kar pomeni, da želimo informacijske rešitve pripeljati do prav vsakega posameznika v organizaciji ter mu tako olajšati delo in povečati njegovo učinkovitost. 

Več kot 60 strokovnjakov suvereno pokriva področja poslovnih, sistemskih, spletnih in mobilnih rešitev ter poslovne analitike. Znotraj skupine deluje močna razvojno-programerska ekipa strokovnjakov in oddelek za raziskave in razvoj (DCC), ki dnevno razvija nove modele poslovanja za podjetja ter jim tako pomaga na pot digitalne transformacije. 

Naše podjetje se iz leta v leto razvija in se odziva na konkurenčne razmere na trgu. Smo eden vodilnih ponudnikov Microsoftovih storitev v oblaku Office 365 in svoje inovativne produkte uspešno ponujamo na globalnem tržišču. Kot eden najbolj inovativnih Microsoftovih partnerjev smo usmerjeni in specializirani za področje Microsoftovih oblačnih tehnologij in njihovo najučinkovitejšo izrabo (consumption), kar nam je leta 2013, 2017 in 2018 prineslo laskavi naziv Microsoftov partner leta za Slovenijo

S korporacijo Microsoft imamo sklenjeno pogodbo Premier Support za partnerje, ki našim naročnikom zagotavlja še višjo raven podpore in še kakovostnejšo storitev. Od leta 2016 nam Gospodarska zbornica Slovenije izdaja certifikat odličnosti – Excellent SME, katerega prejemniki so podjetja z odličnim in varnim poslovanjem, ki jih ocenjuje bonitetna hiša COFACE.

V Skupini stroka.si s številnimi poslovnimi uspehi in z mednarodnim udejstvovanjem krepimo svojo filozofijo drugačnega, netipičnega pristopa k informatiki »Do IT different« ter sledimo uresničevanju svojega poslanstva in prenašanju vizije IT ljudem.

Poslanstvo:

Hitre in učinkovite IT rešitve za organizacije.

Vizija:

IT ljudem.

Ključne vrednote:

  • Visoka stopnja odgovornosti
  • Komunikacija in sodelovanje
  • Razvojna usmerjenost
  • Osebna rast zaposlenih

Vizitka podjetja

Predstavitev Skupine stroka.si najdete tudi na največjem poslovno omrežju Ariba

Ogljete si profil Skupine stroka.si na Ariba Discovery

Skupina stroka.si v številkah

25+
Let izkušenj
60+
Strokovnjakov
1270+
Zadovoljnih strank
1500+
Zaključenih projektov

hitre in učinkovite IT rešitve za organizacije


Zakaj izbrati Skupino stroka.si?

Strokovnost in organiziranost

Za vas skrbi 54 strokovno izpopolnjenih strokovnjakov s področja informacijskih in poslovnih ved. Skupino gradi 5 produkcijskih oddelkov in visoko organizirana podporna služba CCEDOS, katera predstavlja hrbtenico podjetja. S svetovanjem in ustrezno zmožnostjo izvedbe celovito poskrbimo za vaše podjetje. 

Poslujte napredno, za IT rešitve poskrbimo mi!

Zanesljivost in odzivnost

Customer Care Center je vaš popolni sogovornik za kakršna koli vprašanja povezana z našimi rešitvami in storitvami. Sistem "HelpDesk" omogoča strankam profesionalen in transparenten pristop pri reševanju servisnih zahtevkov, odpravo morebitnih težav in reklamacij. 

Tukaj smo za vas!

Trajnostni razvoj in prilagodljivost

Zelo veliko pozornost posvečamo skrbi za nenehno izobraževanje in usposabljanje kadra. Našim strankam omogočamo kar se da najvišjo stopnjo prilagodljivosti, saj budno sledimo globalnim IT trendom in tehnološkemu razvoju. Z vami načrtujemo strategijo informacijskega razvoja in sledimo filozofiji netipičnega pristopa k informatiki.

Do IT different!

Sedež skupine

Stroka produkt d.o.o.

Koroška cesta 61a
2360 Radlje ob Dravi

+386 (0)2 88 79 780
+386 (0)2 88 79 773
ccc@stroka.si

ID za DDV: SI76455165
IBAN: SI56 1010 0004 4289 613 Banka Koper d.d. 

PE Ljubljana - Kristalna palača

Stroka produkt d.o.o.

Ameriška ulica 8
1000 Ljubljana

+386 (01) 77 73 059
+386 (0)2 88 79 773
ccc@stroka.si

PE Trzin

Stroka produkt d.o.o.

Špruha 19
1236 Trzin

+386 (0)1 51 30 790
+386 (0)1 51 30 792
ccc@stroka.si

Lokacije poslovalnic