Partner z najbolj celovitim naborom znanj

Partner z najbolj celovitim naborom znanj

»V podjetju Datalab smo ponosni na dolgoletno in uspešno sodelovanje s Skupino stroka.si. S svojo strokovnostjo in nenehnim izpopolnjevanjem so pravi naslov za vrhunsko izvajanje storitev implementacije programa PANTHEON.

So partner z najbolj celovito ponudbo tehnoloških rešitev. K projektom implementacije dodajajo še izkušnje na področju izdelave spletnih trgovin, integriranih s programom PANTHEON. Številčna ekipa programerjev pa poskrbi za različne dodelave, integracije in prilagoditve.

Dvakrat zapored smo jim podelili naziv "Datalab partner leta". Priznanje odraža našo zavezanost k partnerstvu, visoko raven zaupanja in odlične rezultate, dosežene v sodelovanju z njimi. S Skupino stroka.si sodelujemo že 20 let in so ključni partner pri širjenju naših storitev in rešitev na trg ter pri nudenju najboljše podpore PANTHEON strankam.
«

Stane Brlečič, direktor Datalab SI d.o.o.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.