Digitalizirajte svoje poslovanje. Do kar 60 % ceneje.

Digitalizirajte svoje poslovanje. Do kar 60 % ceneje.

Ali ste tudi v vašem podjetju prišli do spoznanja, da je prehod na digitalno nujen, pa ne veste, kako se ga lotiti? Ne skrbite – zato, da vam zagotovimo vso potrebno podporo, smo tukaj mi.

Ob tem imamo še eno odlično novico. Po zaslugi vavčerjev za digitalizacijo bo pot do optimizacije vašega digitalnega nastopa do kar 60 % cenejša.

Našim strankam omogočamo koriščenje vavčerjev na treh področjih: digitalni marketing, priprava digitalne strategije in dvig digitalnih kompetenc. Podjetje Stroka produkt d.o.o. smo namreč vpisani v katalog strokovnjakov in katalog usposabljanj DIH Slovenija, kar pomeni, da smo lahko zunanji izvajalec projektov za podjetja, ki se prijavljajo na javne pozive za nepovratna sredstva v okviru Slovenskega podjetniškega sklada.

 

Vavčer za pripravo digitalne strategije - ZAPRTO

Upravičenci

Vavčer je namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem (MSP) iz celotne Slovenije. Prijavitelj lahko vavčer koristi 1-krat v celotnem obdobju razpisa (2019-2023).

Namen vavčerja

Namen vavčerja je spodbuditi podjetja k pripravi digitalne strategije z namenom digitalne transformacije podjetij. Vavčer zajema oceno stanja na področju digitalizacije, pripravo načrta razvoja digitalnih zmožnosti podjetij in pripravo strategije podjetja za digitalno transformacijo.

Upravičeni stroški

Višina sofinanciranja je od najmanj 1000,00 EUR do največ 9999,00 EUR (do 60 % upravičenih stroškov). 

 

Vavčer za dvig digitalnih kompetenc - ODPRTO

Upravičenci

Vavčer je namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem (MSP) iz celotne Slovenije. Prijavitelj lahko posamezno aktivnost koristi 1-krat v celotnem obdobju razpisa (2019-2023).

Namen vavčerja

Namen vavčerja je spodbuditi ciljne skupine k zagotovitvi ustreznih znanj zaposlenih in vodstvenega kadra za ključna področja digitalizacije. Vavčer vključuje BPS delavnice na področjih kibernetska varnost, učinkovita uporaba digitalnih tehnologij, digitalizacija procesov, industrija 4.0, prisotnost na spletu, digitalni marketing, digitalno trženje in digitalna izkušnja potrošnika.

Upravičeni stroški

Višina sofinanciranja je od najmanj 600,00 EUR do največ 9999,00 EUR (do 60 % upravičenih stroškov).  V izobraževanje mora biti vključenih 20 % zaposlenih v podjetju (1 udeleženec = 600,00 EUR sredstev).

 

Vavčer za digitalni marketing - ZAPRTO

Upravičenci

Vavčer je namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem (MSP) iz celotne Slovenije. Prijavitelj lahko posamezno aktivnost koristi 1-krat v celotnem obdobju razpisa (2019-2023).

Namen vavčerja

Namen vavčerja je uvajanje digitalnega marketinga v podjetjih, s čimer se bo povečala njihova konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje. Vavčer je mogoče izkoristiti za izdelavo spletne strani (vključno s testiranjem) in vzpostavitev spletne trgovine.

Upravičeni stroški

Višina sofinanciranja pri izdelavi spletne strani je od najmanj 500,00 EUR do največ 1500,00 EUR (do 60 % upravičenih stroškov), pri izdelavi spletne trgovine pa od najmanj 500,00 EUR do največ 2500,00 EUR (do 60 % upravičenih stroškov).

Želim izkoristiti vavčer za digitalizacijo »

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.