[DRZNO IN INOVATIVNO V 2019] Hvala, ker skupaj z nami zrete v inovativno prihodnost

[DRZNO IN INOVATIVNO V 2019] Hvala, ker skupaj z nami zrete v inovativno prihodnost

Ob zaključku leta pogledujemo v prihodnost. Zavedamo se, da smo si v 25 letih delovanja podjetja postavili trdne temelje, na katerih gradimo našo prihodnost. Osnovno vodilo smo zapisali v slogan IT ljudem, ki ga udejanjamo tako, da našim kupcem nudimo kvalitetne in izbrane rešitve ter storitve s področja informatike. Le-te vsem zaposlenim v podjetjih pomagajo, da so pri svojem delu bolj učinkoviti, kreativni in uspešni.  

 

"V naboru naših rešitev se vidijo pretekla prizadevanja in prav tako se da zaslutiti tudi nastajajočo prihodnost, ki smo jo kljub spremenljivim časom skrbno postavili in jo uresničujemo v praksi. Naša prihodnost bo usmerjena v nadaljnji razvoj osnovne dejavnosti in v razvoj popolnoma drugačne dejavnosti t. i. digitalne transformacije. S prvo informatiziramo procese pri naših strankah, z drugo skupaj s strankami uvajamo popolnoma nove rešitve, produkte, trge in načine izobraževanja. Verjamemo, da bo oboje bistveno vplivalo na razvoj človeštva in način dela v prihodnosti," je pogled na prihodnost strnil Sandi Markon, izvršni direktor in lastnik Skupine stroka.si. 

Na temeljih poslovno uspešnega leta 2018 

Zaključujemo uspešno poslovno leto. Finančne napovedi kažejo, da bomo leto 2018 zaključili nad pričakovanji. Ponosni smo, da nas je Microsoft že drugo leto zapovrstjo in skupaj tretjič izbral za Microsoftovega partnerja leta za Slovenijo.  

Posebna zahvala in pohvala gre našim zaposlenim, ki s svojim znanjem in strastjo do novih tehnologij pri kupcih vsakodnevno uvajajo nove rešitve in storitve ter jim s tem pomagajo dosegati boljše rezultate dela," je še poudaril Sandi Markon, izvršni direktor in lastnik Skupine stroka.si. "Že zadnjih nekaj let se usmerjamo v izrabo oblačnih storitev in nadgrajujemo status razvojno naprednega partnerja, ki na trgu preizkuša in vpeljuje najnovejše ter najbolj inovativne Microsoftove tehnologije. V zadnjem letu razvoja inovativnih rešitev smo se osredotočili na poslovne scenarije, ki slonijo na izrabi storitev oblačne platforme Microsoft Azure in z njimi uspešno kandidirali na evropskih razvojnih razpisih "Spodbude za raziskovalno razvojne projekte"

Še naprej odgovorno do širše družbe

Pri pogledu v prihodnost pa se ne oziramo samo nase. Vlaganje v okolje in podpora društvom ter posameznikom je naš način delovanja že od samega začetka poslovanja. Letos smo se odločili, da razveselimo otroke, ki se zdravijo na Kliničnem oddelku za otroško hematologijo in onkologijo Pediatrične klinike v Ljubljani in namenimo sredstva za društvo DEBRA Slovenija za pomoč pri lajšanju težav bolnikom z bulozno epidermolizo.  

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in uspešno sodelovanje v letu 2018. 

Za vas se bomo trudili še naprej, 

Ekipa Skupine stroka.si | IT to the people

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.