Kakovosten tisk na vse vrste tekstila - hitro in enostavno

Kakovosten tisk na vse vrste tekstila - hitro in enostavno

Poletje je čas sproščenih dogodkov v družinskem krogu in nepozabnih zabav s prijatelji. Jesen pa čas druženja s sodelavci, čas poslovnih konferenc, praznikov in šolskih obveznosti.

V kakršni koli vlogi že ste, za vas imamo široko ponudbo tiska na različne tekstilne izdelke. Tiskamo z najsodobnejšim in prvim tovrstnim strojem v Sloveniji, ki uporablja polno barvno tehniko brez folije.  To pomeni:

  • da se boste v oblačilih počutili super udobno,
  • da boste prekipevali od barvnih kombinacij in bo
  • hitro, enostavno in cenovno ugodnejše kot kadarkoli prej!

Izbirate lahko med najrazličnejšimi tekstili (majice, kape, vrečke, bunde, jakne ipd.).

 

Zanima me več

 

Organizirate družinska praznovanja, dekliščine, fantovščine, rojstno dnevne zabave in želite presenetiti najdražje?

Organizirate druženje zaposlenih, planirate obisk otrok zaposlenih v podjetju ali se pripravljate na decembrske aktivnosti za zaposlene in njihove otroke?

Ali pa načrtujete poslovno srečanje, dogodek, konferenco ali iščete darila pozornosti za poslovne partnerje?

TUKAJ SMO ZA VAS ob najpomembnejših in nepozabnih dogodkih ali so še tako majhni ali veliki.

Seveda pa v naši ponudbi najdete še veliko več kot le tisk na tekstil. Tako tiskamo tudi na velike in male formate, reklamne table, lasersko obdelujemo različne materiale in UV tiskamo. Preverite več v našem katalogu digitalnega tiska.

 

OGLED KATALOGA DIGITALNEGA TISKA

 

Tisk velikega formata

Digitalni tisk velikega formata omogoča tisk na večje površine in različne materiale (transparente, cerade, platna, jumbo plakate, avtografike, okenske grafike, samolepilne nalepke, stenske in talne folije, reklamne nalepke, roll-up stojala …)

UV tisk

UV tisk zagotavlja neverjetno trdnost in obstojnost tiska. Naši UV tiskalniki z uporabo CYMK, bele in prozorne barve tiskajo neposredno na izdelke, pri čemer je prav tako mogoč tisk na naravne, rahlo hrapave površine. Tiskamo na vžigalnike, obeske, ovitke za telefone, darilno embalažo in svetlobne table.

Reklamne table

Izdelujemo reklamne table za različne namene in jih opremimo z vizualnimi efekti, ki bodo pritegnili pozornost. Potiskamo lahko ALU, dibond in forex plošče, LED svetlobne panele, toteme, označevalne table za poslovne prostore …

Laserska obdelava

Izvajamo lasersko obdelavo pleksi stekla, lesa in EVA pene.

Tisk malega formata

Za vas pripravimo letake, vizitke, koledarje, razglednice, plakate, zloženke, kataloge, brošure, knjige, kuverte, dopisne liste …

 

Za naročila in vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo na tel. št. 070 720 066 ali e-naslovu: tisk@stroka.si

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.