Na PANTHEON konferenci govorimo o poslovni analitiki in integracijah

Na PANTHEON konferenci govorimo o poslovni analitiki in integracijah

V Skupini stroka.si smo Premium partner Datalab SI in tako eden največjih in strokovno usposobljenih partnerjev v Datalab SI partnerski mreži. Poleg znanja in več kot 20 let izkušenj, je naša konkurenčna prednost v celovitosti in širini ponudbe

Poleg poslovnega informacijskega sistema strankam ponujamo dodelave, integracije in rešitve na ključ, s katerimi program PANTHEON še dodatno nadgradimo in prilagodimo potrebam kupcev. S poslovnimi rešitvami v oblaku iz skupine Office 365 poslovne procese podjetja še optimiziramo in s skrbno izbranimi orodji (SharePoint, Power BI, MS Teams), ki jih med seboj smiselno povežemo, poskrbimo za njihovo še boljšo uporabo in s tem večjo učinkovitost zaposlenih. 

Ekipa spletnih strategov poskrbi za izdelavo učinkovite spletne strani, spletne trgovine in mobilne aplikacije, kjer jim priskočijo na pomoč tudi digitalni strategi, oblikovalci in sistemski inženirji, ki poskrbijo za primerno infrastrukturo, na kateri tečejo rešitve ter IT in poslovni programi izbranega podjetja. 

Zabavna analitika: nagradna igra PRŠUTOLOV 

Na tokratni PANTHEON konferenci na razstavnem prostoru predstavljamo rešitve, ki olajšajo in pohitrijo delo zaposlenim v financah, računovodstvu, proizvodnji in vodilnim v podjetju. Določene rešitve iz skupine Office 365 (SharePoint, MS Flow, Power Apps) in orodja za boljše poslovno odločanje in lažjo pripavo poročil (Power BI) predstavljamo skozi nagradno igro PRŠUTOLOV. 

Za vse, ki vas zanima več vsebine na temo poslovne analitike in nadzornih plošč, vabimo, da si preberete BLOG Podatki – orožje za poslovne zmage in pridobite priročnik 6 zlatih pravil nadzornih plošč

81 % hitrejše vodenje prodaje in zalog preko spleta 

Prisluhnite predavanju z naslovom: 81 % hitrejše vodenje prodaje in zalog preko spleta, ki bo v sredo, 8. maja 2019, ob 11.40 uri v dvorani Roald Amundsen

Govorili bomo o pristopu k avtomatizaciji prodaje in vodenja zalog preko spleta z uvedbo integracije med spletno trgovino in programom PANTHEON: 

  • Kdaj se splača pričeti razmišljati o uvedbi avtomatizacije med PANTHEON-om in spletno trgovino? 
  • Česa podjetje ne sme pozabiti, ko načrtuje integracijo med PANTHEON-om in spletno trgovino? 
  • Kako se lotiti projekta avtomatizacije? 
  • Primeri dobrih praks 

Se vidimo v Portorožu na Pantheon konferenci.

Veliko uspeha pri nagradni igri:)

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.

 
mangakakalot