[NAGRADA] Skupina stroka.si imenovana za Microsoftovega partnerja leta v Sloveniji za leto 2018

[NAGRADA] Skupina stroka.si imenovana za Microsoftovega partnerja leta v Sloveniji za leto 2018
Ljubljana, 18. junij 2018 – Skupina stroka.si je prejela priznanje 2018 Microsoft Country Partner of the Year Award for Slovenia. Podjetje je priznanje prejelo skupaj z najboljšimi Microsoftovimi partnerji na svetu, saj je prikazalo odličnost pri inovacijah in uvedbi rešitev za stranke na temelju Microsoftove tehnologije.  

»Veseli nas in ponosni smo, da nam je Microsoft že drugič zapovrstjo ter skupaj tretjič podelil naziv Microsoftov partner leta v Sloveniji. Pohvala in zahvala za to gre predvsem našim zaposlenim, ki s svojo usposobljenostjo in strastjo do novih tehnologij pri kupcih vsakodnevno uvajajo nove rešitve in jim s tem pomagajo dosegati boljše rezultate dela,« je povedal Sandi Markon, izvršni direktor in lastnik Skupine stroka.si. »Sledimo svoji strategiji in usmeritvi v izrabo oblačnih storitev in nadgrajujemo status razvojno naprednega partnerja, ki na trgu preizkuša in vpeljuje najnovejše ter najbolj inovativne Microsoftove tehnologije. V zadnjem letu razvoja inovativnih rešitev smo se osredotočili predvsem na poslovne scenarije, ki slonijo na izrabi storitev oblačne platforme Azure, katere dodana vrednost je ravno v uporabi razpoložljivih aplikativnih storitev. Azure namreč še vedno vse preveč dojemamo kot alternativo za preslikavo klasičnih IT-okolij, kar pa je povsem zgrešeno mišljenje in kar v teh primerih dela Azure tudi neekonomično in neučinkovito okolje. Mi ga dojemamo povsem drugače in že kaj kmalu vam bomo zelo konkretne scenarije izrabe predstavili v našem novem demonstracijskem središču v Kristalni palači v Ljubljani.«  

Priznanja so bila podeljena v več kategorijah, zmagovalci pa so bili izbrani iz nabora več kot 2600 prijaviteljev iz 115 držav po vsem svetu. Skupina stroka.si je priznanje prejela tako zaradi zagotavljanja izvrstnih rešitev in storitev kot tudi za odlično sodelovanje s slovensko podružnico. 

Priznanja Microsoft Country Partner of the Year Awards počastijo partnerje na ravni države, ki prikažejo poslovno odličnost pri zagotavljanju Microsoftovih rešitev več strankam v zadnjem letu. Skupina stroka.si ga je prejela za uspešno in učinkovito sodelovanje z Microsoftovo lokalno podružnico, pri čemer je prikazala inovacije, poslovno učinkovitost, dvig zadovoljstva strank in pridobitev novih strank.  

»V imenu slovenskega Microsofta z velikim veseljem čestitam Skupini stroka.si, ki je bila zaradi inovativne uporabe Microsoftovih tehnologij, predvsem platforme v oblaku Microsoft Azure, in zglednega sodelovanja z našimi strokovnjaki ponovno izbrana za partnerja leta v Sloveniji,« je povedala Barbara Domicelj, generalna direktorica slovenskega Microsofta. »V Skupini stroka.si so prepoznali oblak kot neizogiben gradnik digitalne preobrazbe v sleherni organizaciji in s tem na široko odprli vrata inovacijam za večjo poslovno uspešnost, dvig zadovoljstva uporabnikov in pridobivanje novih strank. V Microsoftu smo ponosni na vzpostavljeno sodelovanje ter se že veselimo novih skupnih uspehov.« 

Priznanja Microsoft Partner of the Year Awards so namenjena Microsoftovim partnerjem, ki so v zadnjem letu razvili in ponudili izjemne rešitve na temelju Microsoftovih tehnologij.

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.