[PANTHEON OBVESTILO] Menjava HermesPOS v POSX

[PANTHEON OBVESTILO] Menjava HermesPOS v POSX

S strani podjetja Datalab SI smo dobili obvestilo, da bo blagajniški modul HermesPOS z verzijo 10.0.16.00, ki bo izšla meseca junija 2019, ukinjen iz programske kode PANTHEON. Spodaj več informacij. Z veseljem smo vam na voljo za dodatne informacije. 

 

"Spoštovani uporabniki, 

HermesPOS že nekaj časa funkcionalno zamejujeta POSX in POSX TM (Touch meni). Ker HermesPOS-a ne vzdržujemo vas pozivamo, da bi zaradi morebitnih zakonskih ali drugih razlogov, uporabniki stare nepodprte verzije, čim hitreje prešli na novejše blagajniške rešitve POSX in POSX TM. 

Zato se bo z verzijo 10.0.14.00, ki bo izšla v naslednjem tednu, uporabnikom, kateri še uporabljajo HermesPOS, ob zagonu POS forme, pojavilo sporočilo: »Uporabljate nepodprto verzijo POS-a. Za nadgradnjo na POSX kontaktirajte vašega podpornega partnerja oziroma pošljite mail na pomoc@datalab.si.

Datalab SI« 

Za dodatne informacije vas prosimo, da nam pišete na ccc@stroka.si ali pokličete na 02 88 79 780. Z veseljem vam bomo pomagali.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.

 
mangakakalot