Pomembno obvestilo za uporabnike programa Pantheon

Pomembno obvestilo za uporabnike programa Pantheon

Podjetje Datalab SI je v petek, 19. 10. 2018, pošiljalo spodnje obvestilo na določena podjetja, ki uporabljajo program Pantheon, glede ureditve licenčne neskladnosti:

 

 “Spoštovani uporabniki programa PANTHEON. 

Glede na to, da po našem prvem pozivu, poslanem po e-pošti 21.8.2018, niste uredili licenčnega neskladja, glede povezovanja zunanjih aplikacij, naprav ali oseb na program PANTHEON, vas skladno z 10.2 členom licenčne pogodbe pozivamo, da najkasneje v 30-ih dneh odpravite kršitve licenčne pogodbe povezane z licenčnim neskladjem med ugotovljenim številom povezav in potrebnim številom konektor licenc.  

V kolikor v zahtevanem roku, najkasneje do 19. 11. 2018, kršitev ne boste odpravili, vam bomo skladno z 10.2 členom licenčne pogodbe onemogočili dostop do poslovnega programa PANTHEON

Datalab SI"

 

Podjetja, ki ste prejela zgornje obvestilo oz. vse, ki vas zanima več informacij, prosimo, da nam pišete na ccc@stroka.si ali pokličete na 02 88 79 780. Tukaj smo, da vam pomagamo.

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.