S sodelovanjem s Skupino stroka.si smo pridobili zanesljivega partnerja, ki ima veliko poslovnega in IT znanja

"V podjetju Stroj d.o.o. smo iskali celovito rešitev, ki bi uspešno podprla naše poslovanje tako na nivoju podjetja kot same proizvodnje.

S tem smo si želeli še v večji meri optimizirati poslovanje, si zagotoviti celovit pregled nad našim IT-okoljem ter zaposlenim olajšati vsakodnevno delo.

 

S sodelovanjem s Skupino stroka.si smo pridobili zanesljivega partnerja, ki ima veliko poslovnega in IT znanja ter mu zaupali razvoj rešitve na ključ, ki je obsegala področje kadrovskih evidenc, upravljanja delovnega časa, informatizacijo proizvodnje in podporo skladišču z rešitvijo E-skladiščnik.

Prav tako smo partnerju zaupali upravljanje in vzdrževanje našega celotnega IT-okolja, s postopnim prehodom v oblak spoznali prednosti le-tega, poskrbeli pa so tudi za izvedbo naše povsem sveže spletne podobe

Skupina stroka.si je nedvomno kompetenten IT partner, s katerim suvereno gradimo uspešno prihodnost."

 

Tomaž Kaiser, direktor podjetja Stroj d.o.o.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.