Z njihovim delom smo zelo zadovoljni, saj znajo prisluhniti strankinim potrebam

"Skozi generacije je družinsko podjetje Javušnik d.o.o. zraslo v sodobno lesno-predelovalno podjetje, specializirano za izdelavo in postavitev nizkoenergijskih montažnih hiš in brunaric.

Naši kupci so predvsem fizične stranke in brez primerne predstavitve našega podjetja in naših izdelkov si našega poslovanja ne predstavljamo.

Zato smo iskali ustreznega partnerja, ki bi bil sposoben zgraditi sodobno, všečno in uporabniku usmerjeno spletno stran.

 

Odločili smo se za Skupino stroka.si, ki je v celoti poskrbela za izvedbo; s svetovanjem o ustrezni postavitvi spletne strani, do grafičnega oblikovanja in na koncu do pravilne optimizacije spletne strani, za čim boljšo uvrstitev med spletnimi iskalniki in s tem čim večjo prepoznavnost na spletu.

 

V nadaljevanju smo jim zaupali tudi grafično pripravo našega razstavnega prostora, pri kateri se je dodatno izkazala njihova kreativnost.

Sama podoba je bila izrisana v 3d modelu, kar nam je omogočalo realen vpogled v samo postavitev, še pred fizično postavitvijo stojnice.

Z njihovim delom smo zelo zadovoljni, saj znajo prisluhniti strankinim potrebam, ki jih z njihovo strokovnostjo in izkušnjami še nadgradijo."

 

Bojan Strmšnik, direktor Javušnik d.o.o.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.