Partnerstvo v pravem pomenu besede

Partnerstvo v pravem pomenu besede

“Skupina stroka.si je partner v pravem pomenu besede, ki vsekakor deluje v skladu s svojim sloganom: IT ljudem. Delo z njenimi strokovnjaki nam je v užitek, saj znajo vselej prepoznati izzive in potrebe, prav tako pa nas usposobiti do mere, ko lahko sami sprejemamo kakovostne odločitve. Naša skupna zgodba se je začela pred 2 letoma, v tem času pa smo izpeljali že 10 projektov na področjih osebne produktivnosti (Sharepoint) in poslovne analitike (Power BI). Ne vidimo razloga, da se ne bi nadaljevala tudi v prihodnosti ter se predvsem na področju Microsoft Power Platform še dodatno nadgradila.”

Asmir Nuhanović, CIO, IT direktor, Trelleborg Slovenija d.o.o.

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.