Prenova poslovno informacijskega sistema v podjetju Optisis, d.o.o.

Prenova poslovno informacijskega sistema v podjetju Optisis, d.o.o.

Študija primera: Informacijski dežnik za vse poslovne procese

Naročnik rešitve: Optisis, d.o.o.

Leto vpeljave: 2019

Rešitev: PANTHEON poslovni program

 

Podjetje in izzivi

Podjetje Optisis že dobro desetletje dobavlja vrhunsko omrežno opremo za telekomunikacijska podjetja in ponudnike storitev. Na področju prodaje so uporabljali zastarelo programsko opremo, ki sicer med seboj povezanih procesov ni povezovala v transparentno enoto. Iskali so zmogljiv ERP, ki bo z aplikacijami za druga področja povezan v enoten sistem in ga je mogoče zagotoviti pri enem samem ponudniku.

Iskali so takšnega, ki bi jim ob ERP v paketu ponudil tudi upravljanje odnosov s strankami (CRM), poslovno obveščanje (BI), pa vodenje tehničnih postopkov ter modula za servisne in vzdrževalne storitve. Za izbor so si vzeli tri mesece premisleka in na koncu izbrali program PANTHEON in Skupino stroka.si. Ti so se prenove lotili z izdelavo posnetka stanja, s katerim so uspešno identificirali kritične točke v poslovanju in izbrali primerne module poslovno informacijskega sistema.

Po vpeljavi rešitve

Zaposleni, ki so prej svoje delo opravljali vsak v svojem, zaprtem modulu programa, danes sodelujejo v poenotenem in transparentnem okolju, kjer so jim vsak trenutek dostopni vsi potrebni podatki za posamezen delovni proces, od ponudbe do realizacije.

Želim prebrati celotno študijo primera vpeljave poslovnega programa PANTHEON v podjetje Optisis, d.o.o.

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.