Spletna lekarna, ki reši problem vsakogar, ki naleti na zdravstveni zaplet

Spletna lekarna, ki reši problem vsakogar, ki naleti na zdravstveni zaplet

"Skupina stroka.si je za nas izdelala spletno lekarno na strani www.moja-lekarna.com. Ker smo v zadnjem času zaznavali, da naša spletna stran ne sledi več trendom, smo se odločili, da je čas za prenovo. 

Trgovino sedaj odlikuje lahkoten, grafično nezahteven dizajn, celoten nakupni postopek je kratek in zelo intuitiven ter nudi številne možnosti. Spletna lekarna tako ni ovira, pač pa rešitev problema vsakogar, ki nekoč naleti na zdravstveni zaplet. 

Pohvalili bi vse udeležence projekta - tako vodjo projekta kot vse izvajalce, programerje in grafike, ki so poskrbeli, da je nastal izdelek, na katerega smo vsi v podjetju ponosni, gotovo pa so zadovoljni tudi uporabniki naših storitev. 

Velika prednost Skupine stroka.si je predvsem znati prisluhniti potrebam in željam naročnika, to pa ji je vedno (pa naj bodo zahteve ali ideje še tako nenavadne) uspelo. Razume tudi, da je sledenje perfekciji za nas izredno pomembno, zato pri njej cenimo vztrajnost za dosego cilja, pa naj bo pot do rešitve še tako strma. V naših idejah še nas nikoli ni razočarala, zato naše sodelovanje traja že več kot 10 let. Njeni strokovnjaki vedno znova dokazujejo, da so kos zadani nalogi. Ker se vseskozi razvijajo in sledijo trendom v svetu računalništva in programiranja, menimo, da bo naša skupna zgodba obrodila še veliko bogatih sadov."

Tomaž Lukanc, vodja prodaje, Moja-lekarna d.o.o.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.