V Skupini stroka.si ponosno prevzeli zlato in srebrno priznanje za inovacije v koroški regiji

V Skupini stroka.si ponosno prevzeli zlato in srebrno priznanje za inovacije v koroški regiji

Koroška gospodarska zbornica je danes, 8. junija 2023, podelila nagrade najboljšim inovacijam v koroški regiji za leto 2023. Počaščeni smo, da smo bili prejemniki zlatega in srebrnega priznanja za naši rešitvi AI expert content accelerator in strokaDT platform.

Nagradi so prevzeli naši inovatorji, lastnik Sandi Markon pa je na podelitvi svoje razmišljanje povzel takole: »Prejeli smo zlato in srebrno priznanje za najboljše inovacije, kar nam daje zunanjo, neodvisno potrditev, da je naše razvojno delo uspešno in da uspešno udejanjamo postavljeno vizijo - v koraku s kulturo inovativnosti. Še pomembnejše pa je, da se s tem vsaj delno poplača trud, produktivnost in ustvarjalnost naših zaposlenih. Gre tudi za potrditev, da kljub hitro spreminjajočemu gospodarskemu okolju ostajamo močni in vredni zaupanja strank in novih strateških partnerstev.«

AI EXPERT CONTENT ACCELERATOR – zlato priznanje

Platforma "AI expert content accelerator", omogoča izgradnjo baze raznolikih znanj strokovno uporabnih vsebin brez strokovnega znanja s področja IT-ja in obenem nudi konstantno dopolnjevanje baze na podlagi odziva uporabnikov. Inovacija je most čez reko izzivov, ki se opira na temelj ekspertnih znanj in povečuje pretok idejnih rešitev. Drastično zmanjšuje čas razvoja in vzdrževanja sistema z namenom hitre monetizacije in (samo)učečega nadgrajevanja.

Na enem bregu sta vedno večja dostopnost in izjemna uporabna vrednost orodij umetne inteligence (AI), na drugem bregu pa potreba po praktičnih orodjih, ki lahko strokovnjakom iz različnih področij omogočijo in pospešijo izgradnjo široke baze znanja in prodaje na trgu. Trdni povezovalec med obema je "AI expert content accelerator".

strokaDT PLATFORM – srebrno priznanje

Platforma strokaDT združuje vsa znanja in tehnologije, ki so pomembne v procesu digitalne transformacije določenega podjetja. Zasnovali smo jo tako, da omogoča procesiranje in zbiranje vseh podatkov znotraj oblačne infrastrukture kot tudi v lokalnem omrežju podjetja.

Osnovni cilj platforme za vzpostavitev rešitev digitalne transformacije – strokaDT platform je zagotavljanje skupka rešitev in znanj, ki se povezujejo v celoto ter omogočajo osnovo za gradnjo in povezovanje rešitev digitalne transformacije.

Z dosežkoma smo dobili potrdilo, da smo na pravi poti, hkrati pa zagon, da še naprej vlagamo trud v razvoj novih idej. Ponosni smo na naši ekipi in dokazana potenciala obeh inovacij.

 

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.