Dan v oblaku

Včeraj, 18.6. je v novih prostorih Microsoft Slovenija, v Kristalni palači BTC Ljubljana, potekal prvi slovenski »Dan v oblaku«, na katerem so se lahko obiskovalci seznanili z novimi trendi in tehnologijami, ki jih Microsoft ponuja v svojem naboru rešitev v oblaku.

V uvodnem nagovoru je generalni direktor Microsofta Slovenija Robert Trnovec med drugim izpostavil Microsoftovo lansiranje nove inteligentne storitve Machine Learning Service for Azure (krajše "ML Azure"). Storitev omogoča razvijalcem hitro in enostavno vzpostavitev naprednih analitik za aplikacije in podatke, ki gostujejo v oblaku.
 
Na dogodku je sodelovala tudi ekipa Skupine stroka.si, ki je izvedla eno od osmih tematskih predavanj. Obiskovalci so lahko poiskali odgovore na vprašanja zakaj je pomembno, da začnemo razmišljati o vpeljavi drugačnih načinov komuniciranja, o odmikih od tradicionalnih praks komunikacije in katere so prednosti vpeljave in izrabe poslovnih socialnih omrežij v podjetjih in organizacijah. 
 
Podrobneje so se lahko seznanili tudi s Microsoftovo rešitev Yammer, ki prednjači v segmentu poslovnih socialnih omrežij. Naj spomnimo, da je Skupina stroka.si že leta 2012 kot ena izmed prvih v Sloveniji odločila, da socialno omrežje Yammer izkoristi tudi za izboljšanje komunikacije med zaposlenimi in tudi strankami
[Oglejte si študijo primera »]  
 
Več o poslovnem socialnem omrežju si lahko ogledate na povezavi » ali nas pokličite na 02 88 79 780, med drugim pa ne spreglejte videa, ki govori o vpeljavi orodja Yammer v kombinaciji s SharePoint orodjem na Zavodu RTV Slovenija ».
 
Dan v oblaku Dan v oblaku | Skupina stroka.si Dan v oblaku | Skupina stroka.si
Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.