Skupina stroka.si v družbi 50 izbranih partnerjev iz celega sveta

Skupina stroka.si v družbi 50 izbranih partnerjev iz celega sveta

Skupina stroka.si je bila s strani globalne korporacije Microsoft pozvana k sodelovanju v raziskovalnem projektu "Office 365 Adoption Partner Pilot". K sodelovanju je bilo povabljenih 50 najuspešnejših Microsoft partnerjev iz celega sveta, z namenom širjenja izkušenj in primerov dobrih praks pri vpeljavi storitev Office 365 med ostale partnerje v Microsofti mreži, ter sooblikovanja prihajajočih trženjskih prijemov pri prodaji omenjene storitve.

Za Skupino stroka.si je to še dodatna potrditev dosedanjega dela in vložka, ki ga investira v trg z namenom nudenja sodobnih, hitrih in učinkovitih informacijskih rešitev

Office 365 nudi uporabnikom vsa potrebna informacijska orodja za nemoteno opravljanje njihovega vsakdanjega dela od kjerkoli in kadarkoli. Za popoln izkoristek orodij pa je potrebna tudi ustrezna vpeljava v obstoječo informacijsko okolje. Več o zbirki Office 365 si lahko ogledate TUKAJ »

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.