Uspešna integracija platforme nopCommerce in programa PANTHEON ERP

Uspešna integracija platforme nopCommerce in programa PANTHEON ERP

"V podjetju Urmat, kjer upravljamo z blagovno znamko varjenje.net, smo iskali ponudnika celovitih informacijskih rešitev, primernega za dolgoročno sodelovanje. V prvi vrsti smo želeli izpeljati implementacijo dveh različnih sistemov – poslovnega programa in spletne trgovine, ki bi ju zavoljo učinkovitejšega dela med seboj povezali. Najbolj nas je prepričala Skupina stroka.si, ki smo jo izbrali na podlagi dolgoletnih izkušenj njenih strokovnjakov in obširnih možnosti programa PANTHEON ERP ter platforme nopCommerce. Hkrati smo bili zadovoljni z razmerjem med obljubljenim in ceno storitev. Delo tekom obeh projektov je teklo gladko in hitro, ekipa je vseskozi upoštevala naše želje ter h kakovosti rešitev s svojimi predlogi in novimi idejami prispevala tudi sama."   

Miha Završnik, direktor programa varjenje.net, Urmat d.o.o.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.