Dogodek Office 365 – Revolucija v oblaku

Office 365 – Revolucija v oblaku
14.11.2012 | Kristalna palača | BTC Ljubljana

V sredo, 14.11.2012 je skupina stroka.si izpeljala dogodek na izredno visokem nivoju, kjer so naši strokovnjaki predstavili Office 365, SharePoint Online in Symantec Backup Exec.Cloud.

Dogodka se je udeležilo 55 predstavnikov podjetij, kateri so naredili pomemben korak pri večanju konkurenčnosti na trgu – prvi korak na poti med oblake.

Dogodek smo organizirali v sodelovanju z Microsoft-om, iz strani katerega smo te dni kot prvi v Sloveniji tudi prejeli status Cloud Accelerate Partner – najvišji status Cloud Partnerstva z Microsoft-om

PowerPoint prezentacije iz dogodka »Office 365 – Revolucija v oblaku« lahko vidite tukaj
Predstavitveni katalog Office 365 lahko snamete tukaj
Brezplačni 30 dnevni preizkus Office 365 lahko opravite tukaj

 


Tomaž Aplinc, vodja oddelka 01 Sistemski Inženiring, je predstavil tudi rešitev za arhiviranje – Symantec Backup Exec.Cloud

Dogodek »Office 365 – Revolucija v oblaku« bomo ponovili v bližnji prihodnosti, nanj pa se lahko prijavite že danes na:

T: 02 33 04 820
E: lucija.plansak@stroka.si

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.