Pomen povezovanja

Pomen povezovanja

Strokovnost in rast skozi sodelovanje

V Skupini stroka.si se zavedamo, da je temelj uspešnega razvoja in rasti podjetja prav v sodelovanju. Sodelovanje z našimi strankami, partnerji in mladimi talenti nam omogoča, da se nenehno učimo in skupaj napredujemo. To ni le poslovna praksa, temveč naša predanost gradnji trdnih, medsebojno koristnih odnosov. Stremimo k temu, da bi bili zgled, kako se s skupnimi močmi lahko dosežejo cilji, ki presegajo individualne zmožnosti podjetja in s tem prispevamo k boljši prihodnosti za vse nas.

Naj Datalab premium partner leta

Letošnji mesec je bil za nas še posebej pomemben, saj smo na PANTHEON konferenci 2024 prejeli prestižno priznanje “Naj Datalab premium partner leta”. To priznanje je plod naših dolgoletnih prizadevanj za strokovnost in kakovost naših storitev. Poudarek na odličnosti in tesnem sodelovanju s partnerji ter strankami je tisto, kar nam omogoča, da ohranjamo visok nivo naših poslovnih rešitev in storitev. Ponosni smo na našo ekipo, ki nenehno dokazuje, da so zaupanje, strokovnost in zavzetost ključni za zadovoljstvo ter uspeh tako našega podjetja, kot tudi naših strank.

Zahvalna listina Univerze v Mariboru

5. aprila 2024 smo bili na Dnevu Fakultete za naravoslovje in matematiko Univerze v Mariboru počaščeni z Zahvalno listino FNM UM. To priznanje odraža naše večletno sodelovanje in podporo mladim talentom ter našo zavezanost k njihovemu razvoju in mentorstvu. Ustanovitev nove poslovne enote Skupine stroka.si v Mariboru je dodatno okrepila naše vezi z izobraževalnimi ustanovami, kar nam omogoča nudenje praktičnih izkušenj za dijake in študente.

Naša zaveza se kaže v omogočanju obvezne prakse in razvijanju podrobnega mentorskega programa, ki skozi poletno prakso mladim nudi vpogled v konkretne delovne izzive in možnost dolgoročnega sodelovanja, vključno z možnostjo zaposlitve po zaključku študija. Skozi projektne izkušnje in pod vodstvom mentorjev, naši mladi sodelavci pridobivajo neprecenljive veščine, potrebne za uspešno karierno pot.

Sodelovanje kot ključ do uspeha

Obe priznanji utrjujeta naše prepričanje, da je sodelovanje ključno za doseganje višje ravni uspeha. V Skupini stroka.si se zavedamo, da je s skupnimi močmi mogoče rasti, postati vzor in graditi temelj boljše družbe. Ponosni smo na naša prizadevanja in dosežke, ki so plod našega skupnega truda in trdnega partnerstva tako v gospodarstvu kot z akademsko sfero.

Zaključimo lahko, da je pravo sodelovanje tisto, ki nas vodi naprej. Skozi mentorstvo, partnerstvo in vzajemno podporo gradimo temelje za boljšo prihodnost vseh nas – tako za naša podjetja kot za mlade, ki nas gledajo in se od nas učijo.

Naš cilj ostaja, da skupaj rastemo, se razvijamo in skupaj gradimo svet, ki bo bogatejši z vsakim uspešnim sodelovanjem.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.