[SPLETNI VAVČER] Prihranite in zmagajte na spletu

[SPLETNI VAVČER] Prihranite in zmagajte na spletu

Se morda sprašujete ali je vaš spletni nastop sodoben, privabi dovolj obiskovalcev in le-ti hitro najdejo želene vsebine? Je vaša spletna trgovina uspešen prodajni kanal? Imate vzpostavljena družbena omrežja in uspešno izvajate digitalne kampanje? Ste na spletu vidni?

Če ste v dvomih, potem je pravi čas, da vam priskočimo na pomoč.

Torej, če namesto sproščenega oddiha vseeno razmišljate, kaj bo prinesla jesen in ali je vaša spletna rešitev pripravljena na (po)poletne izzive, potem smo pravi naslov, da vam preženemo skrbi.

V času poletnih dopustov vam v Skupini stroka.si podarjamo spletni vavčer v vrednosti do 2.000 €*. Temu dodajamo še 1 uro brezplačnega posvetovanja, v okviru katerega vam bomo predstavili, kako vzpostavljene rešitve čim bolje izkoristiti.

Vavčer lahko izkoristite za:

  • izdelavo nove spletne trgovine,
  • izdelavo nove spletne strani,
  • prenovo spletne trgovine,
  • prenovo spletne strani,
  • pripravo nove celostne grafične podobe (CGP),
  • vzpostavitev in upravljanje družbenih omrežij, digitalni marketing.

Akcijska ponudba traja od 19. 7. 2022 do 30. 9. 2022.

Vavčer lahko izkoristijo vsa podjetja ali samostojni podjetniki oziroma vsi, ki želite izboljšati spletni nastop vašega podjeta.

Pridobi več informacij in unovči spletni vavčer »

Vaša digitalna zgodba

Izdelava spletne strani ali spletne trgovine je vedno skrbno načrtovana, saj je spletna rešitev ogledalo podjetja. Gre za trajno digitalno zgodbo, ki do potankosti razume spletnega uporabnika in se tako prilagaja Googlovim SEO zahtevam.

Izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani vseskozi sledi vnaprej pripravljeni digitalni strategiji. Natančno razumevanje obnašanja kupcev je osnova, na kateri zgradimo sodobno spletno stran. Sama izdelava spletne strani pa se ne zaključi s sodobno grafiko in vrhunsko tehnično rešitvijo. Izjemno pomembna je vsebina na spletni strani, katera zasleduje Googlove smernice. Preberite še več vsebine o spletnih rešitvah ali študijo primera Po poti na vrh: uspešna prenova spletnega portala gore-ljudje.

Izdelava spletne trgovine

Na podlagi 20-letnih izkušenj vam lahko pomagamo postaviti profesionalno spletno trgovino po vaši meri, s katero boste prodrli na domači in tuji trg. S povezavo z ERP PANTHEON ali drugim poslovnim programom (Recepe, Navision, SAOP, Vasco, e-Računi itd.) pospešimo proces upravljanja z artikli, naročili, zalogami, cenami in popusti ter vam omogočamo, da se osredotočate izključno na pospeševanje prodaje vaših izdelkov. Na spletni strani si preberite več o tem, kako se lotiti izdelave spletne trgovine in v blog zapisu spoznajte Zakaj se izdelave spletne trgovine lotiti na platformi NopCommerce. Ne spreglejte tudi članka Spletna prodaja, najučinkovitejše cepivo proti krizi

Priprava celostne grafične podobe

Glede na ciljno publiko ustvarjamo drzne ali pa elegantne elemente celostne grafične podobe (CGP), oblikujemo spletna mesta, logotipe, vizitke, kataloge ali druge tiskovine. Skrbno načrtovano grafično oblikovanje podobe vašega podjetja poskrbi za izgradnjo ugleda blagovne znamke v očeh ciljne publike. Vse elemente CGP-ja vam kakovostno in hitro tudi natisnemo v naši enoti digitalnega tiska. Za več informacij prelistajte spletni katalog.

Digitalni marketing

Digitalni marketing se prične s pripravo digitalne strategije. O vaših kupcih, izdelkih in prodajnih poteh želimo vedeti vse. Z ustvarjanjem drznih in zanimivih zgodb v okviru vsebinskega marketinga (pisanje blogov) poskrbimo za pozicioniranje blagovne znamke ali izdelka ter reden stik s ciljno publiko. Z rednimi objavami in ciljno usmerjenimi kampanjami na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in LinkedIn ustvarjamo krog sledilcev ter le-te spreminjamo v kupce. Popoln spletni marketing pa zahteva tudi odlično poznavanje digitalne analitike, ki nam pomaga pri suverenem odločanju za popolno vodenje kampanj in vsebine.

Izkoristite akcijo. Povežite se z našimi strokovnjaki in se dogovorite za informativno ponudbo. Pišite nam na elektronski naslov: ccc@stroka.si ali pokličite na tel. št. 02 88 79 780.

 

*Višina vavčerja se izračuna na podlagi vrednosti projekta (do 15% popusta).

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.