Azure v praksi

Azure v praksi
V okviru kampanje Mobilen 365 je bil v sredo, 15.10.2014 s strani Microsoft Slovenija organiziran dogodek "ModernBiz – Sodobno poslovanje za mala in srednje velika podjetja".

Namen dogodka je bila predstavitev najpomembnejših dejstev o sodobnih tehnološko-poslovnih rešitvah za podporo podjetij.

Poleg strokovnjakov družbe Microsoft so na dogodku oz. delavnicah sodelovali tudi eksperti Skupine stroka.si. Vodja sistemskega inženiringa, Tomaž Aplinc, je na delavnici z imenom »Azure pod dežnikom« na primeru referenčne stranke »Hypos« predstavil praktični primer uporabe Azure-a v kombinaciji z lokalno IT infrastrukturo.

V sklepnem delu delavnice je s strani Tineta Horvata sledila predstavitev povsem nove, lastne rešitve eRegistrator, katera je v celoti zgrajena na arhitekturi Microsoft Azure. Obiskovalci so se lahko z omenjeno rešitvijo seznanili že ob prihodu, preko nje so opravili registracijo prisotnosti, ob koncu pa so bili pozvani še na izpolnitev ankete o vtisih dogodka.

"eRegistrator" je sodoben informacijski pripomoček, ki nadomešča klasičen način prijave udeležencev dogodkov, seminarjev, poslovnih srečanj,... ali obiskov v podjetjih oz.organizacijah. 

V sklopu delavnice je svoje vtise podal tudi Borut Polovšak, vodja IT oddelka podjetja TRO d.o.o., ki je informacijske izzive zaupalo Skupini stroka.si.

V kolikor vas zanima več o infrastrutkurno-storitveni platformu  Azure oz. želite v živo spoznati naše oblačne rešitve, nas pokličite na 02 88 79 780 oz nam pustite sporočilo preko kontaktnega obrazca »
Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.

 
mangakakalot