Delo od doma z Microsoft Teams: delajte oddaljeno brez občutka oddaljenosti

Delo od doma z Microsoft Teams: delajte oddaljeno brez občutka oddaljenosti

Microsoft Teams je izredno močno orodje za komunikacijo in sodelovanje zaposlenih, ne glede na to, kje se nahajajo. Uporabniki imajo možnost besedilne, zvočne ali vizualne komunikacije, deljenja datotek, idej, upravljanja z opravili in to vse na izredno pregleden in organiziran način.

Vsak uporabnik ima možnost uporabe aplikacije prek spleta, namizja ali telefona. Tako bodo vse informacije z njim vedno ob pravem trenutku.

Kaj omogočajo Microsoft Teams?

Ko se zares poglobimo v podrobnosti, ugotovimo, da gre za s koristnimi funkcionalnostmi nabito platformo, zares ključne pa so tri: komunikacija, vodenje projektov in navzkrižna povezanost z Office 365.

  • Sestanki prek spleta

Načrtujte glasovne, video in spletne konference s komer koli. Uživajte v funkcijah, kot so pomoč pri načrtovanju urnika, beležke med sestankom, deljenje zaslona, snemanje sestanka in takojšnje pošiljanje sporočil.

  • Dogodki v živo

Gostite katero koli srečanje v živo – velike sestanke, webinarje, interne dogodke in prezentacije z do 10.000 udeleženci znotraj ali izven vaše organizacije – s Teams dogodki v živo.

 

Še več koristnih informacij o Microsoft Teams »

 

Video navodila, kako uporabljati Microsoft Teams

Spletni sestanki z Microsoft Teams

Kako sklicati sestanek?

 

Kako se udeležiti sestanka?

 

Kako med sestankom deliti zaslon?

 

Dogodki v živo z Microsoft Teams

Kako ustvariti in sklicati dogodek?

 

Kako se priključiti dogodku?

 

Kako voditi dogodek?

 

Spletni seminarji z Microsoft Teams

  • Kako uporabiti možnost Share: navodila
  • Kako uporabiti pisanje po tabli: navodila 
  • Kako posneti seminar za bazo izobraževanj: navodila

 

V Skupini stroka.si orodje za skupinsko delo uporabljamo že od samega začetka, ko ga je Microsoft vključil v Office 365. O tem, da so se Teamsi uveljavili kot pomemben del naših življenj, priča podatek iz oktobra 2020 (vir: Microsoft), da jih po svetu vsakodnevno uporablja že več kot 115 milijonov ljudi.  

 

V primeru dodatnih vprašanj smo vedno na razpolago »

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.