[DOGODEK] O sodobnih tržnih prijemih in izrabi "Smart" tehnologij na 5. NetPRO konferenci

[DOGODEK] O sodobnih tržnih prijemih in izrabi "Smart" tehnologij na 5. NetPRO konferenci

Največja poslovna in networking konferenca za mikro, mala in srednja podjetja v Sloveniji, NetPRO, bo tudi letos postregla z aktualnimi predavanji in zanimivimi govorci. Med njimi izpostavljamo predstavnika našega podjetja, Davida Miška, ki bo skupaj s predstavnikom podjetja TSmedia govoril o tem, kako lahko sodobne tehnologije ponujajo nove priložnosti za večjo učinkovitost tudi na področju trženja.

Pridružite se nam na 5. NetPRO konferenci, ki bo 12. aprila 2019 v Hotelu Lev v Ljubljani in prisluhnite predavanju “Smart tehnologije – priložnost za večjo učinkovitost tudi na področju trženja”. 

 

Vsebina predavanja

Sodobni (digitalni) tržni prijemi nam generirajo velike količine podatkov. Pa znamo prepoznati njihovo dodano vrednost in jih unovčiti za kakovostnejšo pridobivanje novih strank ali obdelavo obstoječih? Kakšen bo razvoj prodaje s pomočjo rešitev prihodnosti? Vsekakor bodo uspešna in konkurenčna le tista podjetja, ki bodo tehnološki razvoj in tehnologije vpeljevala prav na vsa področja poslovanja – in si s tem zagotovila večjo učinkovitost poslovanja.  

David Miško, direktor trženja, Skupina stroka.si., Alan Sterle, Specialist za zahtevne poslovne rešitve, TSmedia.

 

Oglejte si program konference, spoznajte govorce in se prijavite TUKAJ.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.