Nagrada Microsoft partner leta za Slovenijo tudi uradno v roke Skupini stroka.si

Nagrada Microsoft partner leta za Slovenijo tudi uradno v roke Skupini stroka.si
Radlje ob Dravi, julij 2017 – Skupina stroka.si, podjetje Stroka produkt d.o.o., je pretekli teden v Washingtonu na Microsoftovi partnerski konferenci Microsoft Inspire tudi uradno prevzelo nagrado za Microsoftovega partnerja leta 2017 za Slovenijo. Nagrado, ki jo je prejelo s strani najvišjih predstavnikov Microsofta, si je podjetje prislužilo s svojim inovativnim in celovitim prodajnim pristopom, povsem »cloud« poslovnim modelom ter z uspešnim sodelovanjem z Microsoftovimi strokovnjaki. Poleg prevzema nagrade so konferenco izkoristili za iskanje novih poslovnih priložnosti v tujini, deljenje znanj in izkušenj z mednarodnimi partnerji ter spoznavanje najnovejših Microsoftovih tehnologij. 

 

Sandi Markon, lastnik in vodja Skupine stroka.si je ob tej priložnosti povedal: »Že od leta 2002 smo zavezani Microsoftovi tehnologiji in filozofiji. V njo trdno verjamemo in leta 2012 smo se kot eden izmed prvih partnerjev v Sloveniji usmerili v razvoj in ponudbo oblačnih storitev. Za uspešno implementacijo teh rešitev smo že leto dni kasneje prvič prejeli laskavi naziv Microsoftov partner leta. Z začrtano strategijo smo nadaljevali ter tudi danes ostajamo osredotočeni na področje oblačnih rešitev s poudarkom na razvoju in ponudbi rešitev na platformi Microsoft Office 365 in Microsoft Azure. Veseli smo, da je našo agilnost in inovativne pristope na področju marketinga in prodaje prepoznal tudi Microsoft ter nam podelil laskavi naziv Microsoftov partner leta 2017 za Slovenijo.« 

 

Microsoft najavlja nove rešitve in v središče postavlja partnerje

»V Skupini stroka.si smo na konferenci Microsoft Inspire ponosno zastopali Slovenijo in prevzeli nagrado Microsoftovega partnerja leta 2017 za Slovenijo. Obisk smo izkoristili za povezovanje z najuspešnejšimi evropskimi in svetovnimi partnerji. Iz prve roke smo spoznavali uspešne primere iz prakse, gradili nova poslovna poznanstva ter delili svoje znanje in izkušnje. Med prvimi partnerji smo dobili možnost zgodnjega vpogleda v najnovejše Microsoftove tehnologije, ki jih že aktivno vključujemo v naše podjetje in v ponudbo za stranke. Ena izmed teh je Microsoft 365, ki združuje Office 365, Windows 10 in upravljavske tehnologije Enterprise Mobility + Security in bo organizacijam pomagal še celoviteje upravljati njihovo IT-okolje, delati varneje ter zaposlenim omogočal lažje in učinkovitejše delo,« je svoje vtise po konferenci strnil Marcel Škerjanc, izvršni direktor Skupine stroka.si. 

Na največji Microsoftovi partnerski konferenci, katere se je letos udeležilo prek 17.000 udeležencev, so lahko partnerji spoznali novosti v Microsoftovem partnerskem ekosistemu ter bili priča predstavitvam tehnoloških novosti. Predstavljen je bil Microsoft 365, ki predstavlja dobrodošlo rešitev za podjetja, ki ne iščejo več ločenih rešitev za storilnost in upravljanje varnosti, temveč pričakujejo celovito rešitev. Na področju razvoja aplikacij in infrastrukture je bil predstavljen Azure Stack, ki omogoča, da se rešitve v oblaku namesti kjerkoli, celo tam, kjer ni internetne povezave. Za partnerje, ki prodajajo poslovne aplikacije, pa so predstavili ISV Cloud Embed. 

Veliko je novosti, ki bodo partnerjem omogočale dodatne poslovne priložnosti. Skupina stroka.si jih, zahvaljujoč njihovi agilnosti, že danes vključuje v svoje poslovno okolje in v ponudbo za svoje stranke.

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.