Najlepša hvala za zaupanje in sodelovanje

Najlepša hvala za zaupanje in sodelovanje

»I walk slowly, but I never walk backward.« Abraham Lincoln

Premišljeni koraki, ves čas usmerjeni v prihodnost in razvoj, nas vodijo naprej k uspehu. Najlepša hvala našim zaposlenim, zvestim kupcem, partnerjem in vsem vam, ki ste v letu 2019 z nami rastli na krilih sodobne tehnologije.

Obljubljamo vam, da bo naš korak še naprej usmerjen v prihodnost in da nas bo vodila inovativnost in skrb, da s pomočjo rešitev prihodnosti vaši organizaciji in zaposlenim pomagamo delati lažje, učinkoviteje in še bolj povezano.

Naša skrb pa ni namenjena samo organizacijam. Prizadevamo si, da bi sodobno tehnologijo pripeljali do posameznikov, šibkejših in s tem vplivali na izboljšanje kakovosti njihovega vsakdana.

Tudi letos smo razveselili otroke, ki se zdravijo na Kliničnem oddelku za otroško hematologijo in onkologijo Pediatrične klinike v Ljubljani. Nagradili so nas s svojo čudovito energijo, iskrenostjo, optimizmom in prijaznostjo.

Najlepša hvala vsem. Za vas vse se bomo trudili še naprej.

Skupina stroka.si

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.