Obiščite nas na dogodku Tovarna prihodnosti - digitalna transformacija v proizvodnji

Obiščite nas na dogodku Tovarna prihodnosti - digitalna transformacija v proizvodnji

V četrtek, 21. marca 2019, sodelujemo na ekskluzivnem dogodku TOVARNA PRIHODNOSTI – digitalna transformacija v proizvodnji v organizaciji podjetja Microsoft. Dogodek je namenjen strokovnjakom, ki so vključeni v vse faze proizvodnje linije in se želijo naučiti, kako inovirati z internetom stvari (IoT).

 

V Stari elektrarni v Ljubljani vam bomo predstavniki Skupine stroka.si pokazali različne scenarije uporabe mešane resničnosti v proizvodnji. S pomočjo očal Microsoft HoloLens boste obiskovalci stopili v proizvodnjo in se učili, kako poteka delo za tekočim trakom in spremljali gibanje robota Yaskawa ali si ogledali katerega od drugih scenarijev. Izberite TUKAJ, če si želite že danes ogledati različne scenarije uporabe očal Microsoft HoloLens in mešane resničnosti?  

Na dogodku vam bodo različni strokovnjaki predstavili, kako izboljšati uporabo procesov interneta stvari, kako ustvariti nove poslovne modele, ki vam ponujajo predvidevanje vzdrževanja in spremljanja učinkovitosti ter kako dostopati do senzorskih podatkov za izboljšanje načrtovanja storitev. Več o dogodku Tovarna prihodnosti in PRIJAVA.

Ne zamudite priložnosti, da se seznanite z aktualnimi trendi in konkretnimi primeri iz prakse.


Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.

 
mangakakalot