[PARTNERSKO SODELOVANJE] Inovativnost in kreativnost ob podpori sodobne informacijske tehnologije

[PARTNERSKO SODELOVANJE] Inovativnost in kreativnost ob podpori sodobne informacijske tehnologije
Inovativna in razvojno naravnana podjetja se zavedajo, da je nenehno prilagajanje na potrebe strank in trga nujno potrebno. Nekoč so lahko podjetja več let izdelovala enake izdelke in jih tudi zelo uspešno prodajala na trgu. V sodobnem času temu ni več tako. Podjetja morajo nenehno inovirati in skupaj s svojimi naročniki iskati rešitve, ki bodo še v večji meri izpolnile naročnikova pričakovanja in jim omogočila vodilni položaj na hitro rastočem trgu.

Lep primer uspešnega podjetja je tudi podjetje Turna d.o.o. Kot razvojni in pred-razvojni dobavitelj z naročniki sodelujejo že pri samem načrtovanju izdelkov ali aplikacij. S tem dodobra spoznajo želje in potrebe strank in skupaj z njimi razvijajo inovativne rešitve prihodnosti. Veseli smo, da so v nas prepoznali partnerja, ki jim lahko ponudi sodobne IT in poslovne rešitve, ki jim še olajšajo delo in povečajo fleksibilnost. 

 

Image
»V podjetju Turna d.o.o. združujemo znanje, fleksibilnost in hitre rešitve na področju komponent industrije bele tehnike. Kreativnost in prilagajanje naročnikovim zahtevam sta v podjetju stalnica. Ob sebi želimo imeti partnerje, ki jih vodijo enake vrednote. Želimo, da so inovativni, kreativni in da prisegajo na kakovost. Na področju poslovnih in IT-rešitev sodelujemo tudi s partnerjem - Skupino stroka.si. Z njihovo pomočjo smo v podjetju uvedli rešitve za boljše povezovanje in sodelovanje med zaposlenimi, uredili knjižnice z dokumenti in tako zaposlenim omogočili lažje in hitrejše dostopanje ter iskanje pomembnih dokumentov podjetja. Naše delo je sedaj učinkovitejše in lahko se posvetimo bolj kreativnim in zahtevnim nalogam, ki so vezane na naše poslovanje.«

 

Ne spreglejte

 

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.