Podjetje Stroka produkt se je pridružilo prestižni skupini Bisnode zlata bonitetna odličnost AAA

Podjetje Stroka produkt se je pridružilo prestižni skupini Bisnode zlata bonitetna odličnost AAA

Podjetje Stroka produkt se uvršča med 6,9 % podjetij na slovenskem trgu, ki so prejemniki certifikata zlate bonitetne odličnosti AAA. Zlata boniteta odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti izkazujejo že tri leta zapored.

Mednarodno priznano certificiranje

Podjetja z zlato boniteto odličnostjo poslujejo z nadpovprečnimi rezultati ter izpolnjujejo stroge kriterije za doseganje izredno nizke verjetnosti za nastanek negativnih dogodkov v prihodnjih dvanajstih mesecih.

Image
"Za naše podjetje je doseganje standardov bonitetne odličnosti predvsem potrditev pravilnega pristopa k poslovanju podjetja. Poseben oddelek v podjetju skrbi za poslovanje podjetja v smislu skladnosti z zakonodajo in skrbnega spremljanja poslovnih rezultatov (bilance, ažurno poročanje, analiziranje in ukrepanje)," je povedal Sandi Markon, lastnik in direktor podjetja Stroka produkt d.o.o. "Poseben poudarek dajemo spremljanju denarnega toka podjetja, ki ga oblikujemo tedensko. Veliko pozornost namenjamo tudi merjenju kvalitete in zadovoljstva naših strank po opravljenih storitvah in vzpostavljenih rešitvah." 

Nadaljnji poslovni načrti za ohranjanje odličnega poslovanja

"Strategija podjetja je usmerjena v konstanto nadgrajevanje ključnih poslovnih procesov in vlaganj v kakovostne odnose z vsemi deležniki (kupci, dobavitelji, partnerji, zaposleni in širša javnost). Še dodatno bomo povečevali vlaganja v razvoj inovativnih rešitev in tehnologij, ob predpostavki, da so za to zagotovljeni primerni viri financiranja. Če povzamem, skrbno načrtujemo umirjeno rast in razvoj podjetja,« dodaja Markon.

O nagradi zlata bonitetna odličnost AAA

Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

Gospodarski subjekti z zlato boniteto odličnosti AAA imajo kar 91 % verjetnost, da boniteto odličnosti ohranijo tudi v naslednjem letu.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.

 
mangakakalot