[PODPIRAMO SLOVENSKO] Strateško in tehnološko partnerstvo projekta MISS Slovenije za MISS World

[PODPIRAMO SLOVENSKO] Strateško in tehnološko partnerstvo projekta MISS Slovenije za MISS World

V soboto se je zaključil slovenski izbor za MISS Slovenije 2018. Že drugo leto zapored v Skupini stroka.si strateško, tehnično in razvojno podpiramo projekt MISS Slovenije za MISS World. Skozi leto smo sodelovali na številnih tematskih dogodkih, regionalnih izborih, polfinalu in finalu. 


Glavne dogodke smo podprli z izpeljavo živega prenosa (live stream) iz prizorišč dogodkov preko digitalnega kanala Facebook in omogočili live stream finalne prireditve tudi preko Instagrama. Tudi letos smo poskrbeli za live stream 2-dnevnega pohoda finalistk na Triglav.

Izobraževanje za prihodnost

Celovito sodelovanje v projektu je obsegalo veliko več kot samo udeležbo na dogodkih. V lanskem letu smo prenovili uradno spletno stran projekta in jo postavili v oblak (Microsoft Azure). Kot strateško tehnološki partner peljemo strategijo njihove prisotnosti na digitalnih omrežjih. 7. junija 2018 smo za 12. finalist izbora izvedli tri-urno delavnico na temo koriščenja digitalnih kanalov za promocijo in trženje. Na konkretnih primerih smo jim pokazali razlike med tradicionalnimi in sodobnimi marketinškimi potmi in jih podučili, kako sebe v nekaj stavkih najučinkoviteje predstaviti na odru, prireditvi, sestanku ali spletu (elevator pitch). Na koncu smo dekletom dali tudi konkretno nalogo. Na podlagi izobraževanja in pridobljenega znanja so morale pripraviti besedilo in objaviti post na svojem Facebook-u profilu. Vsebino objave smo jim v naprej definirali in se je nanašala na ključna področja poslovanja Skupine stroka.si. 

V soboto se je slovenski izbor MISS Slovenije za MISS World 2018 zaključil z izborom zmagovalke tekmovanja. V Delavskem domu v Trbovljah so okronali novo mis Slovenije, ki je postala Lara Kalanj. V Skupini stroka.si smo poskrbeli, da si je odlično izpeljan dogodek imelo možnost ogledati še več ljubiteljev izbora preko digitalnih socialnih kanalov Facebook in Instagram. 

Čestitke nosilcem projekta za odlično izpeljane aktivnosti čez vse leto in Lari Kalanj za osvojeni naziv Miss Slovenije za leto 2018.

 

 

Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.