Podpora kompleksnih proizvodnih procesov v Pantheon-u

Pretekli teden se je na GZS Slovenija odvil seminar »Kalkulacije cen v kovinsko predelovalni in strojni industriji«, na katerem je s samostojnim predavanjem sodeloval tudi Andrej Črne, poslovni specialist Skupine stroka.si.. Predavanje je potekalo na temo »Sestavljanja kalkulacij s pomočjo programskega paketa Pantheon« in je med slušatelji vzpodbudilo kar veliko zanimanja.

Skupina stroka.si je, eden izmed največjih Datalab Premium partnerjev, je med drugim specializirana tudi za zahtevnejše implementacije poslovno informacijskega sistema Pantheon. Poleg poglobljenega poznavanja poslovnih procesov je za uspešnost takšnih vzpostavitev potreben ustrezen pristop, izkušnje in nenazadnje tudi jasna vizija in razvojna naravnanost implementatorja, ki udejanja ta pomemben korak naročnika.

Zaupajte nam vaše izzive in poiskali bomo najprimernejšo rešitev za vas. Pokličite nas na 02 88 79 780 ali nam pišite na ccc@stroka.si

Ne spreglejte:
Povezani članki:

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.