[Primer dobre prakse] Uspešno sodelovanje pri izdelavi spletne strani s Fakulteto za tehnologijo polimerov

[Primer dobre prakse] Uspešno sodelovanje pri izdelavi spletne strani s Fakulteto za tehnologijo polimerov

Projekti na spletu niso nič drugačni od vseh drugih projektov, ki se jih vsakodnevno lotevamo. Predvsem pa imajo vsi eno pomembno skupno točko. Sodelovanje. Med naročnikom na eni stani, ki v sodelovanje prinese svoje želje, cilje, videnje in vsebino, ter izvajalcem na drugi, ki s svojim znanjem in izkušnjami (vsebinskimi in tehničnimi) vodi, opozarja, predlaga in seveda tudi izvaja projekt. 

 

S Fakulteto za tehnologijo polimerov smo začeli sodelovati že nekaj let nazaj. Na nas so se obrnili s ciljem, da fakulteto približajo različnim ciljnim publikam. Najprej so želeli dijakom, ki so na prelomnici, kateri študij izbrati, ponuditi kar največ informacij. Študentom, ki fakulteto obiskujejo, so želeli olajšati dostop do gradiv in informacij ter nenazadnje širši javnosti, predvsem potencialnim partnerjem, podjetjem in visokošolskim institucijam predstaviti fakulteto kot kompetentnega partnerja za skupen razvoj. 

Želja zaposlenih je bila, da se znebijo podvojenega dela, da se jim zmanjša administrativno delo in količina informativnih klicev na fakulteto. Zagotovili smo jim spletno platformo, ki omogoča enostavno urejanje spletne strani in postavili spletno stran, ki jim pomaga pri doseganju zastavljenih ciljev.

»Fakulteta za tehnologijo polimerov je vrhunska, mednarodno uveljavljena, odzivna, z gospodarstvom povezana visokošolska in raziskovalna institucija, ki deluje tudi kot spodbujevalec regionalnega razvoja. Pri prenovi spletne strani smo želeli sodelovati s partnerjem, ki je tehnološko napreden in razume naše želje in potrebe. Strokovnjaki Skupine stroka.si so nam zasnovali in izdelali spletno stran, ki je v celoti podpirala naše cilje in zaposlenim olajšala delo. Ti lahko sedaj na hiter in preprost način, predvsem pa povsem sami pripravljajo, objavljajo in urejajo vsebine na spletni strani www.ftpo.eu. V sodelovanju s Skupino stroka.si bi izpostavili predvsem osebni pristop in izjemno odzivnost ter kakovostno izvedbo storitev. Z njihovimi storitvami in predlogi pri oblikovanju spletne strani smo dosegli še večjo mednarodno prepoznavnost.« je povedala Maja Mešl, direktorica Fakultete za tehnologijo polimerov.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.

 
mangakakalot