Prisluhniti kupcem: bistvo uspešnosti naše spletne trgovine

Prisluhniti kupcem: bistvo uspešnosti naše spletne trgovine

"Konstantno in hitro večanje obsega prodaje in prodajnega programa v spletni trgovini zahteva stabilen in zanesljiv sistem. V podjetju Evitas Shop smo se na stari platformi spletne trgovine soočali s težavami skalabilnosti in počasnega delovanja. Skupina stroka.si nas je presenetila s platformo za spletne trgovine NopCommerce, ki je kos najzahtevnejšim spletnim trgovinam z ogromnim številom izdelkov in sočasnim oddajanem množičnih naročil. 

Poleg zelo hitre odzivnosti sistema je platforma odprta za dodelave, s katerimi nam je ekipa Skupine stroka.si prilagodila rešitev na naše potrebe in želje. 

Strokovnost ekipe Skupine stroka.si se je najbolj pokazala pri zasnovi naših kompleksnih zahtev za avtomatiziranje procesov, tako v spletni trgovini kot v informacijskem poslovnem sistemu, s katerim je povezana spletna trgovina. 

Skupina stroka.si nam je pomagala prihraniti čas pri obdelavi spletnih naročil in našim kupcem ponuditi boljšo uporabniško izkušnjo." Študija primera vzpostavitve spletne trgovine Evitas.si.

Mark Kodrič, direktor, Evitas Shop d.o.o.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.