[BLOG] Podatki so tu. Naj začno delati za vas!

[BLOG] Podatki so tu. Naj začno delati za vas!

Krmariti podjetje je enostavno samo v holivudskih filmih. V resničnem življenju pa gre za verigo odločitev, ki za sabo povlečejo povsem življenjske posledice. Za poslovanje podjetja, partnerjev in nenazadnje na življenja zaposlenih in njihovih družin. 

Pri sprejemanju odločitev nam lahko na pomoč priskoči sodobna tehnologija. Opremi nas s podatki, na podlagi katerih bodo naše poteze bolj predvidljive, pretehtane … skratka bolj kakovostne. In od tu nuja po blog zapisu o nadzornih ploščah: Podatki – orožje za poslovne zmage.

Nadzorne plošče - preprost element digitalne dobe, ki sodi na delovni zaslon vsakega sodobnega podjetnika. Gibanje prodaje, stroški plač, dobičkonosnost poslovanja in kako dobro nam v resnici gre s tem izdelkom? 

Naj vam ključni podatki postanejo dostopni v vsakem trenutku. Kako, kaj, zakaj preberite v blogu z naslovom: Podatki – orožje za poslovne zmage, ki ga je za vas pripravila Romana Lesjak, vodja programa Pantheon v Skupini stroka.si, in je objavljen na spletni strani partnerskega podjetja Datalab SI.

 

O avtorici

Romana Lesjak ima več kot 14 let izkušenj na področju vpeljave programa PANTHEON v najkompleksnejša poslovna okolja in je sodelovala in vodila več kot 200 manjših in večjih projektov implementacije poslovno informacijskih rešitev ter bila aktivno vključena v projekte modeliranja in kreiranja dodatnih vertikalnih rešitev. V zadnjem času sodeluje kot svetovalec podjetjem za učinkovitejšo izrabo informacijskih tehnologij in vodi projekte vpeljave orodij za lažje poslovno odločanje.

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.