Implementacija platforme Microsoft SharePoint v podjetje Turna, d. o. o.

Implementacija platforme Microsoft SharePoint v podjetje Turna, d. o. o.

Študija primera: Dokumentna revolucija v podjetju Turna, d. o. o.

Naročnik rešitve: Turna, d.o.o.

Rešitev: Microsoft SharePoint

 

Podjetje in izzivi

Podjetje Turna, d. o. o., že vse od ustanovitve leta 2007 zaznamuje izjemna rast poslovanja. V hitro rastočem podjetju so se soočali s težavami pri dokumentaciji za vodenje poslovnih procesov.

Zlasti s podjetjema v tujini je izmenjava dokumentov potekala še vedno napol ročno. Tudi sestanki vodstva so postajali oteženi, saj zaradi težav s pravicami in z dostopom do internega strežnika niso vsi mogli do dokumentov.

Skupaj s predstavniki Skupine stroka.si, s katero so začeli sodelovati v okviru projekta prehoda podjetja na oblačni pisarniški paket Office 365, so se odločili za postopno vpeljavo Microsoftove platforme SharePoint, s katero so celostno prenovili področje upravljanja dokumentov.

Po vpeljavi rešitve

Podjetje Turna je po vpeljavi rešitve znatno izboljšalo dostopnost dokumentov in njihovo sledljivost, posredno pa poskrbelo za boljšo obveščenost zaposlenih in občutno skrajšan čas obdelave posameznih dokumentov.

Razbremenjeno je tudi IT-osebje, zlasti kar se tiče pomoči uporabnikom in procesov, povezanih z izdelovanjem in restavracijo varnostnih kopij.

 

Želim prebrati celotno študijo primera vpeljave rešitve v podjetje Turna, d.o.o.

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.