[OBVESTILO] Selitev trgovine z računalniško opremo in servisa

[OBVESTILO] Selitev trgovine z računalniško opremo in servisa

Da bi vam bili z našimi storitvami še bolj dostopni in bi vam lahko ponudili še več računalniške opreme vrhunskih blagovnih znamk, selimo našo trgovino in servis v Radljah ob Dravi v nove, večje prostore. 

 

Ostajamo na isti lokaciji, v poslovnem centru Hmelina, na naslovu Koroška cesta 61a. Zamenjali bomo samo vhod, ki od ponedeljka, 12. 11. 2018, ne bo več s strani večjega parkirišča, ampak na istem vhodu kot je vhod v trgovino Mercator (avla poslovnega centra). 

Selitev bo potekala v petek, 9.11.2018, in bo zato trgovina od 10:00 ure naprej zaprta. Prav tako bo trgovina zaprta v soboto. 

Hvala za razumevanje in se vidimo v novi trgovini in servisu,

Skupina stroka.si

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.