[DATALAB SPOROČILO] Spremembe in izboljšave v orodju DOKUMENTACIJA

[DATALAB SPOROČILO] Spremembe in izboljšave v orodju DOKUMENTACIJA

V petek, 18. oktobra 2019, je Datalab na svoje uporabnike poslal spodnje obvestilo. Prosimo vas, da ga pozorno preberete. Obvestilo je pomembno predvsem za tiste uporabnike PANTHEON-a, ki dokumente oz. kopije računov shranjujete v zavihku Dokumentacija in/ali uporabljate modul Dokumentacija v PANTHEON-u za pošiljanje eRačunov

Za dodatne informacije ali pomoč smo vam na voljo na e-mail naslovu: ccc@stroka.si ali na tel. št. (0)2 88 79 780.  

 


Sporočilo podjetja Datalab SI d.o.o.

Spremembe in izboljšave v orodju DOKUMENTACIJA

Spoštovani uporabniki poslovnega programa PANTHEON,

z različico 10.0.17.10 umikamo dokumente iz PANTHEON podatkovne baze s ciljem pohitritve delovanja programa. PANTHEON baza je do sedaj poleg podatkov vsebovala tudi dokumente (prejete in izdane eRačune, skenirane dokumente idr.). S temi dokumenti se baza hitreje polni, kar pa vpliva na hitrost delovanja programa.

Zakaj smo se v Datalabu odločili za to potezo? Hitrost in varnost!

Na prvem mestu sta varnost vaših podatkov ter hitro delovanje programa. Vsi dokumenti se bodo v programu od različice 10.0.17.10 dalje naprej ločili od PANTHEON baze. Za nadaljnjo uporabo bodo na voljo v ločeni varni hrambi v oblaku, ki jo imenujemo eDokumentacija. Podroban pojasnila. 

Kaj se zgodi po preteku prehodnega obdobja?

Uporabniki boste po nadgradnji na različico 10.0.17.10 imeli 60-dnevno prehodno obdobje, v katerem boste še lahko uporabljali DOKUMENTACIJO, vendar se boste morali odločiti, kaj storiti s svojimi dokumenti. Na voljo imate:

1. sklenitev naročnine in s tem prenos dokumentov iz PANTHEON baze v varno oblačno hrambo eDokumentacija oziroma certificirana eDokumentacija. 

2. izvoz svojih dokumentov iz programa PANTHEON. V administratorski konzoli si boste lahko izvozili svoje podatke tudi po preteku 60-dnevnega prehodnega obdobja. To pomeni, da dodajanje novih dokumentov ne bo več mogoče, do obstoječih dokumentov pa boste lahko dostopali. Naročilo eDokumentacije.

Za lažji prehod vsem PANTHEON uporabnikom, ki bodo sklenili naročniško razmerje, nudimo brezplačno uporabo eDokumentacije do 31. 12. 2019!

POZOR: S 1. 1. 2020 bo vsem uporabnikom, ki nimajo sklenjene naročnine na storitve eDokumentacija/certificirana eDokumentacija uporaba DOKUMENTACIJE onemogočena vključno z uporabo eRačunov.

Za več informacij nas pokličite na 01 25 28 950 oz. nam pišite na prodaja@datalab.si.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.