Izkoristite nepovratna sredstva v višini do 30.000 EUR

Izkoristite nepovratna sredstva v višini do 30.000 EUR

 

Si želite prenoviti spletno stran ali trgovino? Razmišljate o novem poslovnem programu PANTHEON ali njegovi nadgradnji? Si želite digitalizirati svoje poslovanje in razmišljate, kako si zagotoviti dodatna sredstva? Izkoristite vavčerje Slovenskega podjetniškega sklada.

Slovenski podjetniški sklad je objavil »javni poziv za vavčerje« za področja:

 • priprava digitalne strategije,
 • digitalni marketing,
 • dvig digitalnih kompetenc in
 • kibernetska varnost.

Osnovni namen projekta/poziva je vzpostavitev sistema dodeljevanja spodbud manjših vrednosti, ki bodo mikro, malim in srednje velikim podjetjem (MSP) omogočile lažji dostop do sofinanciranja posameznih storitev, s pomočjo katerih bodo podjetja krepila svojo konkurenčnost in kompetence.

Podjetje Stroka produkt d.o.o. smo vpisani v katalog strokovnjakov in katalog usposabljanj DIH Slovenija, kar pomeni, da smo lahko zunanji izvajalec projektov za podjetja, ki se prijavljajo na razpise za nepovratna sredstva v okviru Slovenskega podjetniškega sklada.

Do 10.000 EUR nepovratnih sredstev za PANTHEON

V okviru vavčerja za dvig digitalnih kompetenc in vavčerja za pripravo digitalne strategije poskrbimo za:

 • Posnetek stanja: izvedba delavnic, v sklopu katerih analiziramo vaše procese, potrebe, vizijo, vaše trenutno stanje. Rezultat posnetka stanja je dokument s popisanimi procesi.
 • Priprava koncepta rešitve: izvedba delavnic, v sklopu katerih pripravimo načrt in koncept PANTHEON rešitve, ki služi kot osnova za preverjanje ustreznosti bodoče implementacije rešitve.
 • Implementacija rešitve: inštalacija in implementacija PANTHEON-a na podlagi pripravljenega posnetka stanja in potrjenega koncepta rešitve.
 • Usposabljanje uporabnikov: usposabljanje uporabnikov za samostojno delo s PANTHEON-om.

Hitro in enostavno do nepovratnih sredstev za prenovo spletne strani ali spletne trgovine

Projektov na področju spleta se lotevamo celovito in v okviru vavčerja za dvig digitalnih kompetenc, vavčerja za pripravo digitalne strategije in vavčerja za digitalni marketing poskrbimo za:

 • Priprava in uresničevanje digitalne strategije: izvedba delavnic, v sklopu katerih vas usposobimo za razumevanja digitalnega trga, navad spletnih obiskovalcev in nakupovalcev ter orodij za izboljšanje spletnega poslovanja. Določimo cilje, namen in ciljno publiko nove spletne strani ali trgovine.
 • Obnašanje spletnega nakupovalca (customer journey): delavnice za razumevanje pomena načrtovanja uporabniške izkušnje, razumevanje spletnega obiskovalca, načrtovanje "customer journey-a". 
 • Izgradnja spletne strani ali spletne trgovine: uresničevanje ciljev, namena spletnega mesta.
 • Pospeševanje prodaje z digitalnimi orodji: delavnica je namenjena usposabljanju na področju digitalnega trženja z namenom pospeševanja prodaje prek digitalnih kanalov.
 • Upravljanje s spletnim portalom/trgovino: usposobimo vas za samostojno urejanja spletnih vsebin v okviru spletnih platform DNN ali NopCommerce.

Nepovratna sredstva v višini do 30.000 EUR

Podjetja lahko preko vavčerjev pridobite nepovratna sredstva v višini 60% upravičenih stroškov za različne vsebine oz. od min. 500 EUR do največ 9.999 EUR za posamezni vavčer. Skupna višina vavčerjev, ki jih podjetje lahko koristi, je 30.000 EUR letno.

Več o projektu preberite TUKAJ.

Posamezne javne pozive Slovenskega podjetniškega sklada si lahko ogledate na povezavi: https://podjetniskisklad.si/sl/razpisi.

 

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.