Zaupanja vredno skrbništvo na področju PANTHEON programa in informacijske infrastrukture

Zaupanja vredno skrbništvo na področju PANTHEON programa in informacijske infrastrukture

»V podjetju Kefo d.o.o. smo s Skupino stroka.si v več kot 15 letih sodelovanja izvedli že več uspešnih projektov. Neizmerno cenimo, da so nam ves čas na voljo skrbniki z večletnimi izkušnjami na področju informacijske infrastrukture in poslovnega programa PANTHEON, ki poznajo naše želje in potrebe ter se nanje hitro odzivajo. Navdušeni smo nad strokovnostjo, predanostjo in izjemnim delom, ki ga strokovnjaki opravljajo. Pri vseh dosedanjih projektih se je Skupina stroka.si dokazala kot zaupanja vredna in s svojim čutom za potrebe strank spodbudila našo željo po nadaljnjem sodelovanju.«

Vladimir Bangiev, direktor, Kefo d.o.o.

Tukaj smo za vas

Zaupajte nam svoj e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o trendih in novostih s področjih sodobnih informacijskih tehnologij.


Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., izrecno dovoljujem obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za obveščanje o novicah, povezanih z aktualnim dogajanjem, dogodkih in ostalih pomembnih dosežkih Skupine stroka.si. Prav tako se strinjam s politiko varstva osebnih podatkov.